Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nijhuiskamp 21 te Oldenzaal

In woonwijk "De Thij" aan een rustig hofje gelegen, geschakelde EENGEZINSWONING met royale L-vormige living, vernieuwde keuken, werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers en een vrij gelegen uiterst zonnige tuin met volop privacy. Wonen aan de Nijhuiskamp 21 in Oldenzaal is wonen op een fraaie locatie in een rustige woonomgeving, nabij scholen, winkelvoorzieningen en het bekende natuurgebied 'Het Hulsbeek'.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, stookruimte, werkkamer, woonkamer en de keuken met de toegang tot de bijkeuken.

Via de hal is er toegang tot de riante living van maar liefst 45 m², voorzien van een massieve parketvloer (eiken) en een schuifpui aan de achterzijde. De benedenverdieping kenmerkt zich door het grote aantal raampartijen waardoor u volop de beschikking heeft over daglicht. Daarnaast zorgt een open haard voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden.

De keuken van bijna 9 m² is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige inbouwkeuken. Het granieten aanrechtblad is ruim bemeten en voorzien van een enkele RVS spoelbak. Naast een vaatwasser, combi-/oven, combi-/magnetron, koelkast, 5-pits gaskookplaat (waarvan 1 wok brander) en een RVS afzuiginstallatie (met koolstoffilter) heeft de keuken de beschikking over diverse treklades voorzien van het
soft-close system. Inbouwspots boven de keuken geven het geheel een warme uitstraling.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken. Een ideale ruimte voorzien van de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.

Vanuit de hal is de studeer-/werkkamer toegankelijk. Deze is circa 13 m² groot en voorzien van een vaste kast met 3 schuifdeuren. Een ideale ruimte om te werken, voor uw hobby werkzaamheden, het creëren van een extra slaapkamer op de begane grond of eventueel als chillroom voor de kinderen.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een viertal slaapkamers. De slaapkamer met afmetingen van respectievelijk 13, 12½, 11 en 10½ m². Allen zijn ze op de vloer voorzien van laminaat. De slaapkamers aan de achterzijde zijn daarnaast nog vergroot door middel van een dakkapel (uitvoering in kunststof met ingebouwde horren).

De badkamer is uitgevoerd in design kleurstelling en is uiterst fraai van uitvoering. Als bewoner heeft u de beschikking over een wastafelmeubel met daarop een waskom, ligbad (met douchegelegenheid), staand toilet en een designradiator.

Tuin, houten berging en oprit:
De verzorgde tuin is aangelegd met sierbestrating, gazon, diverse borders en terrassen. De tuin is gesitueerd op het westen. Midden in de tuin een houten tuinhuis van circa 10 m². Ideaal voor al uw tuingereedschap of wat kleine klus werkzaamheden.

Parkeervoorzieningen:
U kunt uw auto parkeren op de eigen oprit en tevens is er voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1975. Het perceeloppervlak van de woning bedraagt 268 m². De inhoud is circa 460 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van Remeha Calenta Cv-ketel van het bouwjaar 2011 (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 12,5 jaar lang genoten van de Nijhuiskamp 21, Oldenzaal maar nu de drie kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en met de grote schuifpui met plisséhor ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!” Geregeld hebben wij eekhoorntjes in de tuin. Diverse vogelsoorten bezoeken onze tuin. Recreatiegebied Het Hulsbeek ligt op loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

268 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

268 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

Vrij uitzicht

 

Energiezuinig

 

Veel opbergruimte

 

Ruimte

 

Mooie keuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's