Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIJZONDER SPEELSE WONING GELEGEN OP EEN AANGENAME LOCATIE IN VATHORST!

Deze bijzonder lichte en speels ingedeelde woning ligt op een aangename locatie in de wijk Vathorst. Met een vrij uitzicht aan de achterzijde. Omgeven door een fraai en divers woningbeeld. Geen tuin maar een gemakkelijk ruim terras aan de waterlijn. Een ruime moderne keuken met werkeiland. Twee slaapkamers, een royale badkamer en een inpandige berging. Voldoende parkeergelegenheid. Op circa 5 minuten fietsafstand van het NS-station en het winkelcentrum. Diverse voorzieningen en sportmogelijkheden in de directe nabijheid. Op enkele minuten afstand van de oprit naar de snelwegen rond Amersfoort (A1 en A28). Samenvattend, een bijzonder aantrekkelijke woning, waarvan de indeling er als volgt uitziet:

Op de begane grond is niet het gebruikelijke woongedeelte, maar hier bevinden zich de slaapkamers, badkamer, toilet en berging. De beide slaapkamers met een fraai uitzicht op de waterlijn liggen aan achterzijde. De badkamer is voorzien van een ligbad, een vaste wastafel en een designradiator. Het toilet is separaat en uitgerust met een hangend toilet en een fonteintje. Onder de trap is er een bergkast gecreëerd. Tenslotte zijn er de meterkast en de ruime berging met de opstelling van o.a de CV-ketel, de WTW-installatie en de wasmachine en droger. Deze berging is ook van buitenaf bereikbaar. De hal, slaapkamers en berging zijn voorzien van een laminaatvloer. Op de verdieping bevinden zich de ruime en prettig ogende woonkamer en open keuken. Deze kenmerken zich door grote raampartijen. De schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot het riante en zonnige terras (zuid-west). De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De keuken heeft een moderne wit getinte inbouw bestaande uit enerzijds een wandopstelling voorzien van een granieten werkblad, veel bergruimte, koelkast, oven en een 5-pits gaskookplaat. Anderzijds is er het werkeiland met een spoelbak, vaatwasser, ingebouwde design stekkerdoos en wederom veel kastruimte.

Kortom een fantastisch gelegen en comfortabele, vrijwel instapklare woning.

Bijzonderheden:

- Zo te betrekken
- Granieten werkblad
- Balkonligging zuid-west
- Gelegen op een aangename locatie in Vathorst
- Bouwjaar 2009

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben ruim 5 jaar lang gewoond aan de aardmansberg 33 in de mooie wijk Vathorst. Het is een enorm leuke omgeving om in te wonen, erg kindvriendelijk en veel groen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

261 m³

Woonoppervlakte

81 m²

Perceeloppervlakte

53 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De ruime, lichte woonkamer met de mooie, gezellige keuken

 

Het balkon aan het water waar de hele dag de zon schijnt

 

de luxe, moderne badkamer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's