Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een vrijwel nieuw driekamerappartement met dakterras met weids uitzicht over de Zaan… daar is maar één woord voor: WOW!
Zittend op het terras van Raadhuisstraat 54-B in Koog aan de Zaan valt altijd wel iets te zien op waterweg de Zaan. Binnenvaartschepen en pleziervaart laten zich niet van de wijs brengen door de roeiers, kanoërs en suppers die hun waterpret beleven. Vanaf het hoger gelegen dakterras kun je gewoon meegenieten!
De woonkamer heeft hetzelfde magnifieke uitzicht. Vandaar het grote raamoppervlak met de glazen openslaande en kantelbare deuren om binnen en buiten optimaal met elkaar te kunnen verbinden.
Aan de andere kant van de 9,5 strekkende meters bevindt zich een perfect ingerichte keuken. Vijfpits gaskookplaat, met wokbrander, een magnetron, combi-oven, vaatwasser, uitgekiend ladensysteem en uiterst smaakvolle en luxe uitstraling door het gebruik van spots, rvs, hoogglans en robuuste handgrepen. Hier past een mooie koelkast, denk Smeg… of Amerikaans met icemaker… een wijnkoeler… onze fantasie gaat met ons op de loop...

Badkamer en toilet zijn keurig ingericht met neutraal maar luxe sanitair. In de badkamer zijn ligbad en douche apart van elkaar. De inloopdouche wordt afgescheiden met een glazen wand.
De twee slaapkamers liggen aan de straatzijde van het appartement. Dit deel van oud-Koog heeft een heel divers winkelbestand, variërend van antiek en curiosa tot bloemen, banket en boetieks. ’s Nachts is het echter rustig want Koog aan de Zaan maakt wel onderdeel uit van Zaanstad maar blijft een authentiek dorp met de bijbehorende kenmerken.

Noem dit een levensloopbestendig appartement. Ideaal voor zowel “young professionals”, de tweeverdieners, die kiezen voor zowel gelijkvloers als luxe, als voor de “seniors” oftewel de generatie die de ruimte van een groot huis niet meer nodig heeft en de verantwoordelijkheid graag inruilt voor meer gemak en comfort. Dit driekamerappartement is praktisch, met drempelloze houten vloeren en ruim bemeten sanitaire ruimten. Het complex is nog geen tien jaar oud en heeft een actieve Vereniging van Eigenaren, dat betekent zorgeloos wonen ten aanzien van het onderhoud. De lift is ook een pluspunt ook al is dit éénhoog. Degelijk hang- en sluitwerk en de afgesloten centrale entree geven een sterk gevoel van veiligheid. Beneden bevinden zich de bergingen, met elektra dus hier kunnen mooi de fietsen of scooter opgeladen worden.
De centrale ligging in het hart van oud-Koog doet de rest. Pal tussen de verswinkels en leuke shops, met de bekende Zaanse grootgrutter om de hoek. De oprit naar de A8 ligt op vijf minuten rijden, de Zaanbrug aan de A8 is te zien vanaf het dakterras. Parkeren kan voor de deur, dat is een blauwe zone maar om de hoek is nog plenty parkeergelegenheid, gratis.

Indeling:
Begane grond: berging 3 m2, centrale afgesloten entree met intercom, bellentableau en brievenbussen. Verzorgde centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie.
Eerste etage: verzorgde centrale hal. Entree, hal met meterkast en toilet met fontein. Woonkamer met breed openslaande/ kantelbare glasdeuren. Open hoogglans keuken met ladensysteem en diverse inbouwapparatuur waaronder vijfpits gaskookplaat, oven, magnetron en vaatwasser.
Badkamer met ligbad, luxe wastafel en inloopdouche met glazen wand. Twee ruim bemeten slaapkamers. Vaste kast met wasmachine aansluiting en cv-installatie.

Dit appartement heeft echt alles mee. De ligging met het weergaloze uitzicht, de locatie in het levendige hart met het dorpse karakter, het hoge kwaliteitsniveau van binnen en buiten, de geborgenheid van een modern appartementencomplex met alle privacy die je nodig hebt, het gemak van gelijkvloers, de luxe van er zo in kunnen trekken… Laten we het maar in één woord samenvatten: WOW!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 87 m2;
- inhoud 281 m3;
- terras aan de Zaan van 15 m2;
- drempelloze houten vloer;
- bouwjaar 2008;
- actieve VvE, servicekosten € 115,- per maand;
- direct te betrekken;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Op de Raadhuisstraat 54-B te Koog aan de Zaan heb ik met ontzettend veel plezier gewoond. Helaas heb ik, met pijn in mijn hart, door persoonlijke omstandigheden moeten besluiten om de woning te verkopen. Eigenlijk elk plekje in de woning is perfect. Maar het hoogtepunt van de woning is de woonkamer met prachtig uitzicht op de Zaan. Vooral in de ochtenden als het zonnetje de woning in schijnt, is het hier heerlijk vertoeven! Er is altijd wel wat te zien op de Zaan ... vrachtschepen, plezierjachten, watersporters, vogels. En in de zomer kun je heerlijk zitten op het ruime dakterras met eveneens uitzicht op de Zaan.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

281 m³

Woonoppervlakte

87 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

15 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het geweldige uitzicht over de Zaan!

 

Prettige sfeer in de wijk (Oud-Koog)

 

Ruim opgezette kamer / keuken

 

Gelijkvloers, bereikbaar met lift

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's