Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een ruim en sfeervol pand aan de rand van de historische binnenstad, waar je wonen en werken kunt combineren? Dan is deze karakteristieke, in 1929 opgetrokken woning zeker een bezichtiging waard! Verdeeld over 4 woonlagen beschikt dit royale pand over een sfeervolle woonkamer met stijlvolle open keuken, 3 slaapkamers, een nette badkamer, riant souterrain, een zonnig balkon, heerlijk dakterras én een royale winkel/kantoorruimte op de begane grond.

De verkoper vertelt:
“In deze woning is het heerlijk wonen. Het pand is multifunctioneel in gebruik en uiterst comfortabel. Een huis om in te werken, gasten te verwelkomen, te genieten met familie en lange avonden te borrelen met vrienden op het heerlijke dakterras. De woning is centraal gelegen aan de rand van de historische binnenstad, in een sfeervolle wijk met karakteristieke jaren ’20 en ’30 panden. Kortom, een uniek, multifunctioneel pand op een uiterst aantrekkelijke locatie!”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. Op de begane grond zijn een royale kantoor/winkelruimte, een hal, toiletruimte en bijkeuken gesitueerd. Deze laatste is voorzien van een wastafel, witgoedaansluiting, opstelling van de CV (2010) toegang tot het souterrain en alternatieve buitenentree. De hal biedt toegang tot de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een sfeervolle woonkamer, een stijlvolle open keuken en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel gesitueerd. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, een sfeervolle gaskachel en een toegang tot het balkon. Grote raampartijen rondom de ruimte zorgen voor uitstekende daglichttoetreding en bieden een fraai uitzicht op de karakteristieke woonomgeving.

De open keuken is in 2010 vernieuwd. De stijlvolle keukeninstallatie is geplaatst in praktische parallelopstelling en beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, oven, koel/vries combinatie, Quooker, 4-pitsinductiekookplaat en afzuigkap.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn een drietal slaapkamers gesitueerd. De kamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Door het platte dak ervaar je op deze verdieping geen ruimteverlies!

Dakterras:
Een vaste trap biedt toegang tot een zonnig dakterras waar je kunt genieten van een fraai uitzicht over de charmante woonomgeving.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 12 jaar lang genoten van de Weg naar Laren 20, Zutphen maar nu met jonge kinderen hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de keuken te zitten! Dankzij de deur naar het balkon ben je in de keuken ook direct een beetje buiten. Het dakterras is heerlijk op zwoele zomeravonden. Hier hebben wij vele zomers kunnen genieten!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1929

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

640 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Tuin oppervlakte

24 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hoge plafonds

 

Zonnig dakterras

 

Groot souterrain

 

Mooi uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's