Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 237.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Biedingen vanaf €237.000 k.k. worden door verkoper serieus in overweging genomen!

Verrassend en fors uitgebouwde ruime helft van dubbel woonhuis met voor- en achtertuin voorzien van een veranda en houten tuinhuis, ruime houten schuur, voorgelegen eigen oprit voor meerdere auto’s. De omliggende bossen, sportvelden, scholen en recentelijk vernieuwd winkelcentrum alsmede gezondheidscentrum bevinden zich op 5 minuten loopafstand. Goede bereikbaarheid t.o.v. uitvalswegen en naar de A1.

Indeling: entree, hal, toilet met wandcloset, L-vormige woonkamer met open haard en trapkast, eetkeuken met diverse inbouwapparatuur.
1e verdieping: overloop met opstelling c.v.-ketel en aansluitingen wasapparatuur, 2 slaapkamers waarvan een met vaste kastenwand, badkamer met wastafel, douche en ligbad met whirlpool, separaat toilet.
2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We wonen sinds 2004 in deze woning en hebben met veel plezier hier gewoond, het is een fijn huis en nu dat onze kinderen bijna zijn uit gevlogen willen wij iets anders voor ons zelf, een woning waar wij met ons tweetjes genoeg aan hebben. Het is een rustige buurt en toch op de fiets 15min in het centrum van Apeldoorn en op loop afstand 5 min kleine winkels, supermarkt, huisartsen praktijk en apotheek . Met 10 min in de bossen, voor deel van locatie van de woning is dat in de ochtend en avond spits je toch met ene kleine 5 min Apeldoorn uit of in bent .”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1960-1970

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

345 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

243 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ligging

 

Bereikbaarheid

 

Buurt

 

scholen

 

Ziekenhuis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's