Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de woonwijk “De Landmaten” staat deze TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE, 2 RUIME SLAAPKAMERS OP 1E VERDIEPING, EEN RUIME 3E KAMER OP DE 2E VERDIEPING EN ZONNIGE TUIN, GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN. De woning is gebouwd in 1993 op een perceel van 223 m² eigen grond.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met laminaatvloer, spachtelputz wandafwerking, ruimte voor garderobe; toiletruimte met grijze vloertegels, witte wandtegels en daarboven spachtelputz wandafwerking, toilet en handwasbakje; meterkast met glasvezelaansluiting; tuingerichte woonkamer, met laminaatvloer, deur naar achtertuin en trapkast; open keuken in L-vorm, voorzien van crème witte kasten, donker kunststof werkblad, keramische kookplaat, 1½ spoelbak, koel-\ vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser; garage via voor- en achtertuin bereikbaar met betontegelvloer, elektra en metalen kanteldeur met loopdeur; verzorgde tuin gelegen op het zuidwesten, voorzien van gazon, twee hardhouten vlonderterrassen, waterpartij met pomp en stromend water, uitval-/ zonnescherm en buitenkraan met putje; voortuin met buxushaag, grind en oprit voor meerdere auto’s.

1e verdieping:
Met vloerbedekking beklede trap naar eerste verdieping; overloop met laminaatvloer; 1e slaapkamer aan de achterzijde van de woning, met lichte laminaatvloer, eenvoudig te splitsen in 2 slaapkamers, deels gestuukt en deels spacwerk wandafwerking; 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met lichte laminaatvloer en deels gestuukt, deels spacwerk wandafwerking; badkamer met lichte tegelvloer, lichte wandtegels, met daarboven spacwerk wandafwerking, wastafelmeubel, met mengkraan, kast, douche-\ ligbadcombinatie met thermosstaatkraan en hardglazen, draaibaar douchescherm.

2e verdieping:
Met vloerbedekking beklede trap naar voorzolder met laminaatvloer, bergruimte achter knieschotten, mechanische ventilatie unit, opstelling van de Remeha Avanta c.v. combiketel (huur), wasmachine aansluiting; zolderkamer met bergruimte achter knieschotten, 2 dakramen, beide ramen voorzien van zonwering.

Bijzonderheden:
* Deze woning heeft energielabel B
* Tuin gelegen op zuidwesten met meerdere vlonderterrassen
* Een extra slaapkamer op de 1e verdieping is eenvoudig te realiseren
* Aanvaarding in overleg

Deze woning bezichtigen? Bel ons voor een afspraak en neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Heb je een aantal jaren met veel plezier gewoond en vooral erg genoten van de tuin. Wil je lekker in het zonnetje zitten dan zit je perfect tegen het huis aan maar hou je meer van schaduw, dan heb ik achter in de tuin ook een lekkere veranda gerealiseerd. Door de grote zonwering blijft het ook op de warmste dagen lekker koel in huis. Het huis ligt in een kind rijke buurt waardoor je snel aanspraak hebt en je je snel thuis voelt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

223 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

223 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Gezelligeen Tuin op het zuiden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's