Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op fietsafstand van het centrum van Arnhem, bevindt zich deze goed onderhouden tussenwoning uit 1998. De woning is gelegen aan de rand van een wijk Rijkerswoerd en beschikt over een lichte woonkamer, moderne (eet)keuken, vijf slaapkamers en een op het zuiden georiënteerde tuin met berging. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud, is keurig afgewerkt en voorzien van dubbel glas.

Locatie:
De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk. Tegenover het huis bevindt zich een bos waar u heerlijk kunt wandelen. Met Park Lingezegen en de recreatieplas de Rijkerswoerdse Plassen in de buurt biedt de directe omgeving tal van recreatiemogelijkheden. Bovendien staat u via de nabijgelegen A325 binnen korte tijd in Arnhem en Nijmegen.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit de voortuin bereikt u de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, biedt toegang tot een toiletruimte met fonteintje en de woonkamer. De lichte woonkamer is voorzien van laminaat en een trapkast en biedt toegang tot de keuken. Vanuit de woonkamer bereikt u tevens via openslaande deuren de achtertuin.
De (eet)keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een composieten werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Eerste verdieping:
De overloop, met trapopgang naar de tweede verdieping, biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer die gesitueerd is aan de voorzijde van de woning beschikt over een ruime ingebouwde schuifdeurkast. De lichte badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, bad en een wastafel.

Tweede verdieping: De ruime overloop, met witgoedaansluiting en opstelling van de cv, biedt toegang tot twee slaapkamers.

Tuin:
Naast een voortuin beschikt de woning over een op het zuiden georiënteerde achtertuin met berging. De tuin is te bereiken via de woonkamer en is voorzien van bestrating en plantenborders met een diversiteit aan beplanting.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“In de zonnige tuin is het 's avonds in de zomer vaak nog heerlijk zitten. Met de kinderen gingen we in de zomer vlakbij bramen plukken met de bolderkar om er vervolgens de lekkerste jam van te maken. Op letterlijk een steenworp afstand gingen onze kinderen eerst naar het kinderdagverblijf en daarna naar school en buitenschoolse opvang. Er wonen veel vriendjes en vriendinnetjes in de buurt, waardoor ook het contact met andere ouders makkelijk uitgroeit tot waardevolle sociale contacten. In de winters waarin het kon hadden we het ijs om te schaatsen ook vlakbij. De laatste jaren genieten we steeds meer van bijzondere vogels zoals lepelaars en andere natuur in park Lingezegen. Met de kinderen hebben we al menig picknickplekje gevonden op fietsafstand die ook voor de kleintjes te doen is.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1998

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

413 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

110 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

110 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Het bos voor de deur.

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: