Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 550.000,-- K.K.
kijk voor meer informatie op simonvancapelweg97a.nl

Simon van Capelweg 97a te Noorden

Riante, vrijstaande woning met stenen garage, twee bergingen en een prachtig uitzicht over het polderlandschap

- Fraai afgewerkte woning en dus zo te betrekken
- Prachtig uitzicht over het polderlandschap met aan de achterzijde een brug naar de Hogedijk
- Riante tuin rondom de woning, gelegen aan de Ringsloot
- Vrijstaande, stenen garage van ca. 34 m2 en nog twee houten bergingen
- Gunstige ligging ten opzichte van de grote steden, maar midden in het Groene Hart

Noorden is een dorpje aan de Noordse en Nieuwkoopse Plassen, midden in het mooie en rustige Groene Hart, maar toch zeer centraal gelegen in de Randstad. In de directe omgeving zijn fantastische watersportmogelijkheden en liggen prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Niet voor niets lopen de knooppuntroutes door dit gebied. Noorden heeft een goede positie ten opzichte van de wat grotere plaatsen als Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Uithoorn en Woerden. Bovendien is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Schiphol en de overige grote steden.

In Noorden treft u een gezellige dorpskern met winkels voor de dagelijkse boodschappen aan. Daarnaast beschikt Noorden over een basisschool, peuterspeelzaal , voor- en naschoolse opvang en diverse sportverenigingen. Ook is er in het dorp een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Dit alles is op loopafstand te bereiken. Bijzonder aan deze woning is de ligging. Aan de achterzijde is het perceel, door middel van een privé brug, verbonden met het fietspad op de Hogedijk. Aan de voorzijde zijn de Nieuwkoopse Plassen gelegen.

Begane grond
Via de entree van de woning bereikt u de ruime hal. De hal beschikt over een garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal stapt u de ruime, lichte woonkamer binnen. De woonkamer is heerlijk ruim, voorzien van een sfeervolle open haard en uitzicht op het polderlandschap. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich twee openslaande deuren die de tuin bij de woning betrekt.

Via een toog betreedt u de volledig ingerichte landelijke keuken met opnieuw het fraaie uitzicht over het polderlandschap. De keuken is voorzien van een granieten blad en de volgende inbouwapparatuur: Inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vries combinatie en een combi-oven. De bijkeuken biedt toegang tot een ruim, onderheid terras en is voorzien van opbergruimte door middel van een schuifkast en u treft hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De gehele beneden verdieping is voorzien van een keurige tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt met fraai stucwerk en een leuk detail zijn de houten grenen, boeren deuren. Aan de voor-, zij en achterkant is de woning voorzien van elektrische zonneschermen.

Eerste verdieping
De open wenteltrap komt uit op de overloop die toegang biedt tot 4 slaapkamers en de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, douche, toilet en badkamermeubel. Onder de 4 slaapkamers bevindt zich een grote master bedroom met prachtig uitzicht. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van elektrische sunscreens.

Tweede verdieping
Een vlizotrap biedt toegang tot de vliering. U heeft hier meer dan voldoende opbergruimte. Tot slot treft u hier de opstelling voor de CV-ketel.

Tuin
De fraaie tuin is rondom de woning gelegen. Aan de rechterkant van het perceel bevindt zich een oprijlaan die parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto’s. Tussen de woning en de garage ligt een groot, onderheid terras waar altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Met mooi weer kunt u vanaf het terras genieten van de ondergaande zon.

De garage met zolder heeft een oppervlakte van 34 m2. In de garage bevindt zich een werkbank en is toegang tot krachtstroom. Naast de garage zijn nog twee aparte bergruimtes aanwezig. Een tuinhuis van 7 m2 dat zich op het terras bevindt en een nieuwe houten berging van 14 m2 aan de achterzijde van het perceel.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 37 jaar lang genoten van de Simon van Capelweg 97-a, Noorden maar nu de kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om vanuit de woonkamer te genieten van het mooie uitzicht op de landerijen ! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

760 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Ruimte en rust

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's