Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u graag gelijkvloers wonen, maar geen ruimte inleveren? Bekijk dan dit prachtige, royale hoekappartement op de eerste verdieping.

Hier bent u werkelijk van alle gemakken voorzien. U woont nabij een winkelcentrum waar u alles kunt vinden voor uw dagelijkse behoefte en een bezoekje kunt brengen aan de weekmarkt. Scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en cultuur bevinden zich op loopafstand, net als het bos.

De verkoopster vertelt:
“Het gelijkvloerse appartement is dankzij de grote woonkamer en twee slaapkamers heel ruim. Mede doordat alle voorzieningen rondom de woning aanwezig zijn, is het hier heerlijk wonen.”


Indeling van de woning

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift. Tevens bevindt zich op de begane grond een eigen inpandige berging. Het complex is voorzien van automatische deuren.

Woonverdieping:
Via de gemeenschappelijke entree bereik je de ontvangsthal van het appartement, deze is praktisch ingedeeld. Deze ruime hal met onder meer een vaste garderobekast geeft toegang tot alle vertrekken.

De zeer royale woonkamer beschikt over meerdere raampartijen, wat de ruimte lichter maakt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon welke in 2015 is voorzien van een nieuwe vloer met anti-aanslag coating.

De nieuwe open keuken (2015) is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en de mogelijkheid tot het plaatsen van een inbouwkoelkast. Tevens is dit appartement voorzien van een nieuwe ventilatie unit (2015) met draadloze bedieningsschakelaars.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen toegang tot de badkamer. Deze prima onderhouden badkamer is voorzien van een wastafel, designradiator (2016), douchecabine, ligbad en een wasmachineaansluiting. De aansluiting voor een tweede toilet is aanwezig.

De tweede slaapkamer grenst direct aan de woonkamer.

De Vereniging van Eigenaren wordt actief bestuurd en is financieel gezond te noemen, wat resulteert in een keurig onderhouden appartementencomplex.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

278 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's