Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 104.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een eigen huis... een plek onder de zon.
In deze bieden de makelaars van Van den Ouden Makelaardij u deze nette en bovenal betaalbare woning aan. Het object Noordstraat 10 te Scherpenisse is per direct leverbaar en op dit moment bedragen de bruto maandlasten ca. € 385,00 *. Zegt u nu zelf; gaat u liever duur huren of tegen lage maandlasten uw eigen woning aankopen.

Het object welke vanaf 2002 volledig is gerenoveerd, is netjes afgewerkt en is gelegen aan een autoluwe straat met verder een vrij uitzicht.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning staat u in de entree/hal. De hal is voorzien van een meterkast (6 groepen – dubbel tariefmeter), een trapkast en een laminaatvloer. Vanuit de hal lopen we door naar de woonkamer.

Woonkamer (4.25x4.80).
Op de vloer ligt er laminaat en de wanden en het plafond zijn strak afgewerkt. Deze ruimte met o.a. een radiator en een Tv/telefoonaansluiting staat in een open verbinding met de naast gelegen keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een uitzicht over de directe omgeving.

Keuken (2.35x5.40).
Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en is o.a. voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een oven, een afzuigkap en een vaatwasser. De keuken is verder voorzien van openslaande tuindeuren en de ruimte biedt tevens plaatst voor een eettafel.

Aan de achterzijde van het object treffen we verder de keurig onderhouden badkamer aan.

Badkamer (2.10x2.35).
Geheel betegeld (neutrale kleurstellingen), keurig onderhouden en voorzien van een mechanische ventilatie, een toilet, een badmeubel (met wastafel) en een douche met thermostaatkraan.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer bereikt u middels de bordestrap de 1e verdieping. Na de renovatie van het object is de gehele verdieping in gebruik genomen als slaapkamer. Deze slaapkamer (4.15x3.00) is o.a. voorzien van een radiator, diverse vaste kasten en een tweetal dakkapellen die voor de extra ruimte zorgen.

Algemeen:
Aan de achterzijde van de woning is er een middels een vrije achterom te bereiken achtertuin gelegen. De tuin is geheel bestraat en onderhoudsarm te noemen. U zal er verder een uit steen opgetrokken buitenberging met elektra en de Cv-opstelling aantreffen. Aan de straatzijde is er parkeergelegenheid gelegen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1913

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

225 m³

Woonoppervlakte

55 m²

Perceeloppervlakte

86 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Een rustig omgeving.

 

Groene omgeving Om lekker te fietsen of te wandelen

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's