Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schitterende drijvende WATERVILLA gelegen op De Gouden Ham in de steden-driehoek Nijmegen-Den Bosch-Tiel. Deze woning is met zijn eigen aanlegsteiger niet alleen uniek voor de watersporter maar zeker ook voor de natuurliefhebber, fietser en wandelaar. Want het recreatiegebied De Gouden Ham en de directe omgeving met mooie Gelderse en Brabantse dorpjes aan de Maas heeft het allemaal in zich.

Deze waterwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken, welke van alle gemakken voorzien is. Aan de woonkamer grenst het terras van waaruit u een schitterende uitzicht over het water en het recreatiegebied heeft. Daarnaast beschikt deze woning over 3 grote slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer met bad en douche, wasruimte en tweede toilet. Tevens heeft de woning een ruime inpandige en buiten berging, is voorzien van c.v. gas en optimaal geïsoleerd.

Algemeen:
- woonoppervlakte 112 m².
- inhoud 515 m³.
Deze drijvende woningen hebben een betonnen drijflichaam, zijn aangesloten op gas, water, electra en riolering, prima geïsoleerd en voorzien van c.v.-gas met een gasgestookte H.R.-ketel. De buitengevels zijn afgewerkt met hoogwaardig red cedar betimmering.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

75 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's