Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 244.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Caro van Eyckstraat 64 te Hengelo

Aan een rustige zijstraat vindt u deze uitstekend onderhouden en keurig afgewerkte 2/1 kapwoning met garage, carport, ruime woonkeuken (circa 22 m²), 4 slaapkamers, oprit voor 3 auto's, een fraai aangelegde voor- en achtertuin met twee terrassen en privacy.

Deze woning is gelegen aan de rand van de wijk Hasseler Es, nabij het buitengebied en het uitgebreide winkelcentrum Hasselo, diverse basisscholen, kinderspeelplaatsen, buitengebied en de A1.

Indeling:
Begane grond:
Zij-entree, hal met garderobe, meterkast, toilet, woonkamer, woonkeuken en garage.

De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m² en is afgewerkt met een massief eiken parketvloer. Het voorraam is voorzien van een elektrische rolluik.

Via en-suite deuren komt u in de royale woonkeuken van circa 22 m². Deze is voorzien van een kwaliteitskeuken met eiland en veel opbergmogelijkheden. De keuken is afgewerkt met een granieten aanrechtblad en voorzien van een vaatwasser, combimagnetronoven, 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken stapt u via de dubbele openslaande terrasdeuren de tuin in. Daarnaast is er toegang van binnenuit tot de garage.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en drie slaapkamers.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 19, 8 en 6 m², waarbij de grote slaapkamer de beschikking heeft over royale inbouwkast (4 meter).

De moderne badkamer is in 2012 geheel vernieuwd en voorzien van een 2e toilet, extra brede wastafel en een inloopregendouche.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare verdieping met ruime slaapkamer voorzien van een Velux dakvenster. Daarnaast diverse opbergmogelijkheden achter de schuifwanden. De voorzolder is voorzien van een kantoorruimte en een aparte ruimte met de aansluiting voor de wasmachine.

Tuin en garage:
De verzorgde tuin is gelegen op het noordoosten en onder architectuur aangelegd met perken en een diversiteit aan beplanting en bomen. Verder heeft u de beschikking over een groot terras. Vanuit de tuin is er ook toegang tot de extra lange garage (circa 6,60 m lang). De garage is voorzien van een kanteldeur aan de voorzijde en beschikt over een radiator en een wasmachineaansluiting.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1985, de perceeloppervlakte bedraagt 246 m², waarvan ongeveer 45 m² grond van de voortuin in bruikleen bij de gemeente. De inhoud van het woonhuis ligt rond de 423 m³ (inclusief garage). De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Vaillant VHR-Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2004 (eigendom). Het dak van de carport is eind 2016 geheel vernieuwd.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1985

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

423 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

201 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

201 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's