Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, berging/bijkeuken en een verzorgde voor, achter- en zij tuin met achterom. De woning is gelegen op korte afstand van basisscholen, winkel- en gezondheidscentrum “De Weide” en sportvoorzieningen.

INDELING: o.a. hal/entree, toilet met fonteintje, Z-vormige woonkamer met laminaatvloer en trapkast, halfopen keuken met aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en magnetron, bijkeuken/berging met wasmachine-opstelling. Op de eerste verdieping de overloop, 3 slaapkamers en een badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel. Op de tweede verdieping een overloop, extra (slaap)kamer en een ruime berging.

INFO: bouwjaar 1981, dak- en muurisolatie, nagenoeg geheel dubbel beglaasd, verwarming en warm water middels Nefit combi-ketel (2011), zijgevels zijn opnieuw gevoegd en geïmpregneerd, direct naast en tegenover de woning is er voldoende openbare parkeergelegenheid.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“'t Is niet een anekdote maar bijzonder aan dit huis is dat de aannemer destijds het op een hoger plan (grond) heeft geplaatst dan de bedoeling was. Dit betekent dat we weinig tot geen hinder hebben van wateroverlast. Toch mooi meegenomen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

183 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

183 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Scholen in de buurt

 

Supermarkten in de buurt.

 

Sporthal in de direkte omgeving.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: