Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schitterende ligging met een landelijk uitzicht aan de voorzijde, voor een aantrekkelijke prijs! Op een mooie locatie gelegen RUIME, GESCHAKELDE WONING voorzien van een riante oprit, grote garage/berging en zonnige achtertuin. De woning is goed onderhouden en hoofdzakelijk voorzien van spachtelputz wandafwerking en diverse rolluiken en screens. Woonoppervlakte (incl. garage/berging): ca. 148m2. Inhoud: ca. 450m3. Grondoppervlakte: 234m2. Bouwjaar: 2001/2002.

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, trapopgang en volledig betegelde, keurige toiletruimte (kleur: wit gemarmerde wandtegels & witte vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Gezellige, tuingerichte, L-vormige woonkamer voorzien van trapkast en elektrische buitenzonwering. Woonkeuken voorzien van inpandige doorgang naar garage/berging, tuindeur en nette, L-vormige inbouwkeuken (gebroken wit & houtstructuur kunststof aanrechtblad), uitgerust met een koelkast, spoelbak, carrouselkast, schouwafzuigkap (RVS), 4-pits gaskookplaat en elektrische heteluchtoven. Verder is de woonkeuken voorzien van een licht gemêleerde plavuizenvloer met vloerverwarming.

1e Verdieping
Overloop. Ruime slaapkamer I voorzien van balkondeur. Inpandig balkon/loggia. Slaapkamer II. Slaapkamer III. Volledig betegelde toiletruimte (kleur: wit gemarmerde wandtegels & witte vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Volledig betegelde, royale badkamer (kleur: wit gemarmerde wandtegels & witte vloertegels) voorzien van wastafelmeubel, ligbad en douchecabine.

2e Verdieping
Voorzolder voorzien van dakkapel. Grote berging/inloopkast met HR-cv-combiketel (merk: Remeha / bouwjaar: 2002) en mechanische ventilatie-unit. Ruime 4e slaapkamer voorzien van dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.

Algemeen
De heerlijke, zonnige achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is voorzien van bestrating, een zonneterras en plantenborders. Verder is de voortuin voorzien van een riante oprit voor 3 tot 4 auto’s, bestrating, mijnsplit en beplanting. Tot slot is de inpandig te bereiken garage/berging voorzien van een wasmachineaansluiting, drogeraansluiting en kanteldeur met loopdeur.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer: ca. 38m2
Woonkeuken: ca. 12m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Inpandig balkon/loggia: ca. 3m2
Badkamer: ca. 7m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 10m2

Algemeen
Garage/berging: ca. 16m2

Omgeving
Aan de doorgaande weg tussen Elst en Amerongen, met een fraai uitzicht aan de voorzijde over de landerijen en de bossen, ligt dit traditioneel gebouwde woonhuis. Verder is deze woning gelegen op loopafstand van de dorpskern met de dagelijkse voorzieningen, het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarden van de rivier de Rijn.

Kortom, een fraai gelegen geschakelde woning met veel wooncomfort en een schitterend landelijk uitzicht aan de voorzijde!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

234 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

58 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Natuur, water, groen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's