Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 500.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Volop kunnen genieten van rust, nabij het park en de natuur, maar ook in de nabijheid van een groot winkelcentrum met vele voorzieningen… deze VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen garage heeft dit te bieden én meer…

Rondom de woning treft u een heerlijke tuin aan. Een groot terras met diverse bloemborders, dus heerlijk vertoeven in een oase van rust. De achtertuin is circa 9,50 m. diep, op het noord/westen gesitueerd, maar er is altijd een plekje te vinden waar u optimaal kunt genieten van de zon.

In de garage kunt u prima de auto plaatsen (3,49 m breed x 6.93 diep). Er is een loopdeur naar de voorzijde, een deur naar de achtertuin en u kunt tevens binnendoor de woning bereiken.

Op een fraaie locatie, gelegen a/d rand van Zwolle-Zuid in het deelplan Oldenelerbroek, ligt deze in 1988 gebouwde vrijstaande woning op een mooie kavel van 372 m² grond. Al de voorzieningen binnen handbereik, zoals een bushalte, het Oldenelerpark met o.a. speelvoorzieningen voor de kinderen en wandel- en fietsmogelijkheden richting de uiterwaarden en de om de hoek gelegen IJssel. Landgoed Zandhove met het Marsbos en diverse sportfaciliteiten/-parken (zoals een manege en voetbalvelden) vindt u in de directe omgeving. De binnenstad van Zwolle is zowel per auto als fiets goed bereikbaar, evenals diverse uitvalswegen en de zuidzuide van het NS-station.

INDELING:

Begane grond: entree; hal, luxe wandcloset met fonteintje (2009); meterkast; royale L-vormige woonkamer met openhaard en een van zonnescreen voorziene schuifpui naar de tuin; De aan de tuinzijde gelegen semi-open woonkeuken beschikt over een keurige keukeninrichting (hoekopstelling 2009), welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, zoals een rvs afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, zelfreinigende oven, magnetron/grill en koelkast (travertin aanrechtblad) en bijpassende eettafel; aangebouwde bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger, uitstortgootsteen, waterontkalker, deur naar de garage en deur naar de tuin.
1e verdieping: overloop, 4 mooie slaapkamers met o.a. balkon; luxe badkamer (2009) met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, wandcloset, verwarmde spiegel en design radiator (Copper kleur betegeling); stookruimte.
Vaste trap naar de …..

2e Verdieping: 2 zolderkamers met o.a. een wastafel, tuimelraam en bergruimte.

Algemeen:
- Circa 170 m2 woonoppervlakte en 598 m3 inhoud.
- Grotendeels thermopane beglazing, muur-, vloer- en dakisolatie;
- Bouwjaar 1988;
- 16 zonnepanelen (november 2013).
- Glasvezel aanwezig tot in de straat.
- Bij de keuken: zonnescreens. Op de verdieping bij ouderslaapkamer: elektrisch bedienbaar rolluik.
- Voorzien van gas-cv (Vaillant VHR-C combiketel van 2006).
- Begane grond: zandkleur plavuizen vloer met vloerverwarming.

Kortom een riante woning aan de rand van een villawijk, welke een bezoek meer dan waard is!

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 500.000,-- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wat een herinneringen hebben wij aan dit huis waar we bijna 29 jaar als eerste bewoners in hebben gewoond! Eerst met onze 3 kinderen die inmiddels allen zijn uitgevlogen en die ons 5 kleinkinderen hebben bezorgd. Gelukkig ruimte genoeg om hen te logeren te vragen. Ook hun ouders kunnen blijven slapen. De ruime huiskamer en het makkelijk erbij te betrekken tuinterras via de schuifpui hebben het mogelijk gemaakt dat wij regelmatig gastvrouw en -heer hebben kunnen zijn,ook voor grotere gezelschappen, bij diverse gelegenheden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

598 m³

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

372 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

de rust in de tuin

 

prima uitvalsbasis voor een (wandel-)rondje over de dijk langs de IJssel en voor een fietstocht naar bv. Wijhe via Windesheim

 

zeer dicht bij winkels en via een fietsroute binnen 15 minuten in centrum Zwolle

 

veel bergruimte in het huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's