Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een mooie locatie gelegen ruime, karakteristieke vrijstaande woning met grote garage en diepe achtertuin.

De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Dongen en heeft veel ruimte te bieden. Deze woning is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een beroep aan huis wilt uitvoeren, of op zoek bent naar een woning met een grote schuur of garage.

Indeling:

Begane grond:
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. In de ruime hal bevinden zich naast de meterkast ook een garderobe nis en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken en werkkamer bereikbaar.

De sfeervolle, ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een parketvloer, een gezellige houtkachel (welke ter overname wordt aangeboden) en dubbele beglazing.

De werkkamer meet ca. 3.10 x 3.00 meter en is voorzien van een vaste kast. Deze ruimte is ook ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als speelkamer voor de kinderen, of als slaapkamer op de begane grond.

De dichte eetkeuken is voorzien van een tegelvloer en een inbouwkeuken, welke is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van een koelkast, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasmachine en een oven. Vanuit de keuken is de ruime kelder bereikbaar.
De keuken is tevens voorzien van dubbele beglazing en vanuit de keuken is de bijkeuken/het tussenportaal bereikbaar.

In de bijkeuken bevinden zich een praktische vaste kast, het toilet en de cv-ruimte (Agpo combi ketel). Vanuit de bijkeuken komt u in de dubbele berging/garage. De garage heeft veel bergruimte te bieden en is voorzien van twee lichtkoepels. De dubbele garage wordt gescheiden middels dubbele houten deuren. Wanneer deze geopend zijn, treft u één grote ruimte, welke voor diverse doeleinden geschikt is.

1e Verdieping:
De ruime overloop met vaste kast geeft toegang tot de badkamer en de vier slaapkamers. Vanaf de overloop is middels een luik met vlizotrap tevens de grote bergzolder bereikbaar.

De ruime badkamer is gelegen in het midden van de woning en is voorzien van een douche met cabine, een kunststof ligbad, een wastafel en een toilet. Het geheel is goed onderhouden en uitgevoerd in een neutrale kleurstelling.

Slaapkamer 1:
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2:
Aan de voorzijde van de woning gelegen, zeer ruime slaapkamer, welke is voorzien van een vaste kast en een wastafel.

Slaapkamer 3:
Eveneens een ruime slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van vaste kasten.

Slaapkamer 4:
De vierde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft middels een loopdeur toegang tot het plat dak.

Tuin:
De diepe achtertuin heeft veel privacy te bieden en is voorzien van een terras met elektrisch bedienbaar zonnescherm (wordt ter overname aangeboden) en diverse plantenborders. Achterin de tuin is een overkapping aanwezig, welke thans in gebruik is als hobbyruimte, maar eventueel ook gebruikt zou kunnen worden als overdekt terras. Middels een poort is de tuin in geval van nood achterom bereikbaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Prettige omgeving fijn contact met de buren.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1906-1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

740 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

320 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gemakkelijk indeling. Veel ruimte . Hobby ruimte achter in tuin

 

Veel speelgebied met name Den Berg op ca. 200 m loopafstand

 

Voldoende parkeerplaats o.a. in eigen garage

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's