Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Meester Verbernestraat 46 te Hengelo (O)

ZELDZAAM & UNIEK in zijn soort, dus heeft u maar één kans om uiteindelijke te kopen!

Een royale, volledig onder kelderde EENGEZINSWONING met alle facetten van comfort, luxe en gemak in zich....
De ligging is daarnaast uniek te noemen: nabij het fraaie buitengebied in de stedendriehoek Hengelo, Enschede & Haaksbergen. De wijk is uiterst kindvriendelijk, de woning verkeert in een prima onderhoudsstaat en biedt een zee aan ruimte voor uw gezin. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor het uitvoeren van een beroep aan huis of verrichten van hobby-/bedrijfsmatige activiteiten in de kelder.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding ter plekke, zodat u zelf het 'direct thuis gevoel' zult ervaren!

Indeling:
Souterrain:
Zowel vanuit de woning (tussen de keuken en de woonkamer) als via een zij entree en buitenom via een elektrische roldeur bereikbaar. Het souterrain is opgedeeld in:
- kleine hal
- natte ruimte met aanrechtblok, was-/droog aansluiting en de C.v.-opstelling;
- kantoor/hobbykamer;
- fietsenberging;
- garage / open ruimte met ruimte voor onder meer opslag, auto’s, aanhangers of soortgelijke vervoersmiddelen.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet met fontein, kantoorruimte, woonkeuken, woonkamer en een serre.

Erg praktisch is de aanwezige op de begane grond van een kantoorruimte met een oppervlakte van bijna 12,5 m². Groot voordeel is de bereikbaarheid direct vanuit de hal. Een ideale ruimte om vanuit huis te werken, te dienen als een chill plek voor de kinderen of als slaapkamer op de begane grond.

De leefkeuken van maar liefst 22,5 m² is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige U-vormige inbouwkeuken met een extra keukenblok in hoekopstelling. Het granieten aanrechtblad is ruim bemeten en voorzien van een ingebouwde RVS spoelbak met groentenspoel. Bewust is gekozen voor de huidige opstelling en indeling. Waar u enerzijds volop ruimte heeft om te koken en te werken bij daglicht, is er anderzijds volop plek aan de bar met bijbehorende comfortabele barkrukken. De plek om samen te eten, heerlijk te genieten van een drankje, een gesprek voeren met het aanwezige bezoek terwijl u zelf nog kookt of gewoon lekker even natafelen.

De inbouwkeuken heeft de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser (2016), koelkast met separaat vriesgedeelte (laden), combi magnetron-/oven, RVS afzuiginstallatie, 4-pits inductiekookplaat en een vaatwasser. Inbouwspots boven het granieten werkblad geven het geheel een warme en sfeervolle uitstraling.

De living is tuingericht, opgedeeld in een woon- en televisiekamer en meet in totaal een oppervlakte van 49 m². De televisiekamer wordt gescheiden van de woonkamer middels een glazen pui. Daarnaast heeft u vanuit de woonkamer direct toegang tot de serre van 22,5 m².

Leuk detail is het inpandige terras met uitzicht over de achtertuin en achtergelegen weides/openbare natuur. Het terras meet een oppervlakte van 25 m², is overdekt en voorzien van diverse elektra aansluitpunten. Daarnaast is het goed om te weten dat de gehele begane grond voorzien is van gasgestookte vloerverwarming en men in de woning gebruik maakt van een centraal stofzuigersysteem.

1e Verdieping:
Overloop, separaat toilet, badkamer en maar liefst vijf slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 23, 22, 16, 13, 11 m². Beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben de beschikking over openslaande deuren naar het plat dak gedeelte. Daarnaast heeft de ouderslaapkamer een ruime inloopkast.

2e Verdieping:
Via een vlizotrap te bereiken bergzolder met onder meer de opstelplaats van de WTW installatie. Daarnaast volop bergruimte.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke en veel privacy biedende achtertuin achtertuin is op het zuiden gelegen en biedt uitzicht over het openbare groen en de weilanden.

Ligging:
De woning is gelegen in het kleinschalig en gemoedelijke dorp Beckum. Grote plaatsen als Hengelo, Enschede en Haaksbergen zijn gemakkelijk en snel via de A1/A35 bereikbaar. Daarnaast grenst de woning aan het buitengebied.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 2001. De perceeloppervlakte bedraagt 476 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 1235 m³. De centrale verwarming en warm water voorziening geschiedt door middel van een Nefit Ecomline Hr combi Cv-ketel van het bouwjaar 2001 (eigendom). De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Nu de kinderen grotendeels zijn uitgevlogen wordt het huis voor ons te groot. De geweldige vrijheid zowel in als om het huis zullen we zeker gaan missen. Een rondje wandelen/fietsen begint diorect "buiten". De onderhoud vriendelijke tuin is van alle gemakken voorzien en wij zitten hier dan ook bijzonder graag en een hapje of drankje. Het overdekte "loggia" gedeelte met zicht op koi-vijver versterkt het buiten zijn nog meer.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1235 m³

Woonoppervlakte

257 m²

Perceeloppervlakte

476 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

476 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buurt, zonder gedwongen contacten (iedereen kan op zich zelf zijn)

 

Je woont buiten, maar toch in een dorp, en bent binnen 10 minuten in omliggende grotere plaatsen, dan wel op de autosnelweg.

 

Ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's