Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum van Arnhem gelegen verrassend royale en uitstekend onderhouden benedenwoning met een woonoppervlakte van 88m², een patiotuin en 1 slaapkamer (hoogte = 2,25 m) en 1 logeerkamer (hoogte = 1,80 m). Deze speels ingedeelde woning is zo te betrekken, de woning heeft een luxe keuken met inbouwapparatuur en een houten vloer.

Deze benedenwoning onderscheidt zich door het royale woonoppervlakte van 88m², de patio en de centrale ligging.

De woning is neutraal afgewerkt en het onderhoud is uitstekend. In 1999 is de woning gerenoveerd, tijdens deze renovatie zijn o.a. de kozijnen (hardhout), plafond (vrijdragend, geen geluidsoverlast bovenburen), elektra, keuken, wanden, gevel (reinigen en voegen), betonnen vloeren en de isolatie van beide souterrains gedaan (dubbelwandig gemaakt).

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, multifunctionele kamer met vaste kasten (kledingkamer) en toegang tot de (logeer)kamer (hoogte = 2,25 m) gelegen in het souterrain; vanuit de hal is de woonkamer toegankelijk, ruime woonkamer met aansluitend de keuken en dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de patio; vanuit de woonkamer is via een tussenhal het toilet en de slaapkamer bereikbaar; middels een luik en vaste trap is de kelder (hoogte = 1,80m) bereikbaar.

Souterrain:
Het souterrain bestaat uit twee aparte ruimtes; een (logeer)kamer (hoogte = 2,25 m) en een kelder (hoogte = 1,80 m). De (logeer)kamer is voorzien van een stille mechanische ventilatie; de kelder heeft een raampje. Beide ruimtes zijn verwarmd en geïsoleerd.

Tuin:
De woning beschikt over een gezellige en geheel ommuurde intieme patiotuin van circa 25 m². De tuin biedt u een optimum aan privacy.

Parkeerplaats:
De huidige bewoners hebben in overleg met de Vincentius vereniging (eigenaar van het Parochiehuis) afgesproken dat ze gebruik mogen maken van de parkeerplaats. Als tegenprestatie houden de bewoners van Rosendaalsestraat 307 dit gedeelte schoon, onkruidvrij en onderhouden de minituintjes tussen de parkeervakken. De vereniging heeft aangegeven om dit met een nieuwe bewoner ook te bespreken indien dat gewenst is.

Bijzonderheden:
* uitstekend onderhouden en geïsoleerd (dubbel glas, voorzetwanden)
* vrijdragend plafond, geen overlast bovenburen
* sfeervolle houten vloer
* op loopafstand van de stad
* nabij het NS station en bushalte
* zeer royale woonkamer
* intieme patiotuin
* luxe keuken
* zo te betrekken!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1908

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Patio/atrium

Tuin oppervlakte

24 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Ruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's