Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Biedingen vanaf €170.000 k.k. worden serieus door verkoper in overweging genomen!

Deze uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis, uit de jaren '30 met glas in lood ramen en een karakteristieke uitstraling, is gelegen in het "Vogelkwartier" in Apeldoorn-Zuid, vlakbij het winkelcentrum "Hart van Zuid" en veel scholen in de buurt. Ook de A1 is snel te bereiken.
De woning beschikt over een voortuin en een diepe, op het zuiden gelegen besloten achtertuin met vrijstaande houten berging / chalet en opstelplaats voor minimaal 2 auto's op de oprit naast de woning.

Indeling: zij-entree, kleine hal met garderoberuimte, in de achtergelegen uitbouw gerealiseerde keuken met diverse inbouwapparatuur en deur naar de achtertuin, alsmede de badkamer, voorzien van douchehoek, wastafel, toilet en aansluitingen ten behoeve van wasmachine/wasdroger, woonkamer met erker aan de voorzijde en trapkast, tussengelegen portaal te bereiken met trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping: overloop met vaste kastenwand v.v. schuifdeuren waarin de opstelplaats voor de recent vernieuwde cv-combiketel en een luik en vlizotrap naar de vliering, vervolgens twee slaapkamers, waarvan één met vaste kast.

2e Verdieping: Toegankelijk via luik op de overloop en vlizotrap. Geheel bevloerde bergzolder.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

269 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

183 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's