Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Berendinastraat 37 te Hengelo

Deze grotendeels gemoderniseerde vrijstaande woning met garage en bijkeuken ligt op een ruim perceel van maar liefst 593 m². De grote verbouwingen zijn reeds gedaan; badkamer, keuken en toilet voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Ook een groot deel van de kozijnen is vervangen voor kunststof kozijnen.
Dus bent u op zoek naar een woning die u met kleine ingrepen helemaal uw eigen woning kunt maken, en bent u liefhebber van tuinieren? Kom dan vrijblijvend deze woning bezichtigen.

De woning is gelegen in de groene wijk Wilderinkshoek, nabij een basisschool en speelgelegenheden.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer, keuken, kelder, bijkeuken en de berging.

De woonkamer heeft een oppervlakte van 29 m² en is afgewerkt met een massieve eikenvloer en dubbele tuindeuren die toegang geven tot de ruime tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u de dichte keuken die is uitgevoerd in hoogglans wit en is voorzien van een inbouwkeuken met apparatuur waaronder een vaatwasser, 5- pits gaskookplaat, een roestvrijstalen afzuigkap en een elektrische oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder.
In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Eerste verdieping:
Overloop met inloopkast, 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van 13, 12 en 6 m². De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een balkon.
De badkamer is modern van uitstraling en heeft de beschikking over een ligbad, inloopdouche, een hangtoilet en een wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuin:
De tuin heeft een diepte van maar liefst 31,50 m en is gelegen op het zuidoosten. Achter in de tuin een overkapping waar u ook bij iets minder weer heerlijk kunt vertoeven.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1953, de perceeloppervlakte bedraagt 593 m². De inhoud van het woonhuis ligt rond de 478 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een NEFIT VHR-Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2011 (eigendom). De oprit is gedeeltelijk in eigendom met de buren van nummer 35.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben genoten van dit fijne huis, met gigantische achtertuin. In de tuin hebben we een moestuin gehad, regelmatig de BBQ aagestoken of in de kapschuur gezeten bij een vuurkorf. De buurt is gezellig, je loopt zo het landgoed Twickel in en bent in 5 minuten (lopen) bij een treinstation. 's Ochtends schijnt de zon via de open balkondeuren de slaapkamer in . Ook beneden is het fijn wakker worden met een kopje koffie, in de zon, bij de openslaande deuren van de woonkamer. 's avonds laat is er nog zon achter in de tuin waar onze mooie, grote, kapschuur staat. Ik ga het huis, en vooral de tuin, gigantisch missen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1953

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

478 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

593 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

593 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

De mooie en gezellige buurt, dicht bij de stad, vlakbij station

 

Veel grond voor het houden van dieren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's