Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 465.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Luxe vrijstaande woning met circa 151 m2 woonoppervlak en een perceeloppervlak van maar liefst 648 m2 eigen grond. Veel ruimte in en om de woning ! De woning is gelegen in een heerlijk rustig en kindvriendelijke nieuwbouwwijk in Zwaagdijk-West op een steenworp afstand van Zwaag, slechts 10 fietsminuten van winkelcentrum de Huesmolen en voortgezet onderwijs en op korte afstand van rijksweg A7. De afwerking van de woning is luxe en modern. De grote tuin, grenzend aan water is bereikbaar via de eigen achterom. De woning is ten tijde van de bouw direct uitgebouwd waardoor u een heerlijk ruime living heeft.

Indeling:

Begane grond:
Een ruime oprit met ruimte voor 2 auto’s, overdekte entree, ruime hal met o.a. toilet v.v. een wandcloset en een fonteintje, meterkast en trapopgang naar de verdieping. De ruime woonkamer is v.v. een erker aan de voor- en zijkant van de woning en een uitbouw aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u zowel aan de voor- als aan de achterzijde fraai uitzicht. De begane grondvloer is v.v. een moderne plavuizenvloer met vloerverwarming en de wanden zijn voorzien van scanbehang. De greeploze keuken is uitgevoerd in hoogglans cappuccino en is v.v. koelkast, combi magnetron, 5 pits kookplaat met wokbrander, quooker, vaatwasser, automatische koffiemachine en afzuigkap. Aansluitend de handige bijkeuken en de binnendoor te bereiken garage.

1e verdieping:
Ruime overloop, aan de voorzijde van de woning de hoofdslaapkamer met vaste kastruimte en toegang tot het balkon, het separate toilet en de badkamer v.v. ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van de woning 2 slaapkamers.

2e verdieping:
Ruime zolderruimte met de mogelijkheid om 1 of 2 slaapkamers te realiseren. Tevens bevindt zich hier de cv-opstelling (bouwjaar 2008). Middels een vlizotrap kunt u de handige bergzolder bereiken.

Tuin en garage:
De tuin is fraai aangelegd en is o.a. voorzien van een groot terras met Spaanse terrasoverkapping, een vijver, een groot gazon en een houten tuinhuis met veranda. De tuin is gelegen op het noordoosten en is maar liefst ruim 20 m. diep en circa 14 m. breed waardoor u een gunstige bezonning heeft. De ruime garage is binnendoor bereikbaar en voorzien van openslaande deuren.

Algemeen:
- Bouwjaar: 2007
- Inhoud: Circa 600 m3
- Woonoppervlak: Circa 151 m2
- Perceeloppervlak: 648 m2 eigen grond
- Volledig geïsoleerd

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben bijna 10 jaar met veel plezier gewoond op de Klokkeweit 7, Zwaagdijk-West. Omdat onze dochter elders gaat studeren hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is een heerlijk huis met veel ruimte, een super ruime woonkamer bijvoorbeeld. Dankzij de erkers aan voor- en zijkant is er altijd voldoende licht en uitzicht. In de grote achtertuin heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje maar kan je er ook voor kiezen om de schaduw op te zoeken. In het tuinhuis kan je genieten van de zon tot die onder gaat, een heerlijke plek! Winkels, bibliotheek, sportcentra e.d. zijn met de fiets goed bereikbaar. Met de auto zit je binnen een paar minuten op de A7.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

648 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

de vrijheid om het huis, je kunt altijd kiezen voor zon of schaduw

 

de lichte woonkamer met hoge plafonds

 

fijne nieuwbouwwoning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's