Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 845.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Woestduinstraat 147-I te Amsterdam

Wij bieden u een unieke kans. Een royale, lichte en goed onderhouden zeskamerwoning (ca. 153 m²GO) gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping van een jaren ’30 pand mét groot en zonnig dakterras (ca. 27 m²) en 2 balkons gelegen op EIGEN GROND in een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid.

Deze bijzondere woning is gelegen in de levendige Hoofddorppleinbuurt in Oud-Zuid. Diverse leuke cafés, gezellige restaurants en leuke winkels liggen op loopafstand. Het openbaar vervoer (o.a. tram 2, metro 50, station Lelylaan en station Zuid) en de ring A10 zijn zeer gemakkelijk te bereiken. Het Vondelpark, Rembrandtpark, het Amsterdamse bos en de Nieuwe Meer zijn heerlijke recreatiegebieden die in de directe omgeving liggen. De dagelijkse boodschappen kunt u op en om het Hoofddorpplein doen waar diverse winkels en supermarkten zijn. Alles is dus mogelijk in deze levendige buurt.

Kortom: een unieke en grote bovenwoning die zo te betrekken is en zeer centraal is gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam en de Zuidas!

INDELING:

Begane grond: eigen toegang tot de woning. In de hal is voldoende ruimte om een fiets te plaatsen. Via de eigen trap komt u op de 1e verdieping.

1e verdieping: overloop, ruim toilet, meterkast en trap naar 2e verdieping, zonnige, ruime woonkamer (ca. 44 m²) met erker en dubbele deuren naar het rustig gelegen balkon met balkonkast, de woonkamer is voorzien van massieve houten vloerdelen, halfopen keuken in U-opstelling met hoogwaardige inbouwapparatuur.

2e verdieping: Overloop met drie slaapkamers slaapkamers (1 slaapkamer van ca. 20 m² en 1 slaapkamer van ca. 17 m²) en badkamer. De master bedroom, voorzien van een houten vloer, biedt via dubbele deuren toegang tot het tweede balkon met balkonkast. In de lichte badkamer (met vloerverwarming) vindt u een douche, ligbad, wastafel en toilet. Op deze verdieping vindt u ook een ruime kast met CV ketel (Remeha 2015) en wasmachineaansluiting.

3e verdieping: Overloop met kleine kamer (nu in gebruik als bergruimte), vierde slaapkamer (ca. 17 m²) nu in gebruik als werkkamer voorzien van pantry en toegang tot het royale zonnige dakterras (ca. 27 m²) met mogelijkheid voor een dakopbouw. Op deze verdieping is ook nog een ruime berging die bereikbaar is via de vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN:

- Bijzondere en lichte bovenwoning van ca. 153m² woonoppervlakte
- Fraaie houten vloerdelen op de eerste verdieping
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing
- Uitgebreide meterkast
- Bouwkundige uitbreiding behoort tot de mogelijkheden
- VVE bijdrage ca. € 120,= per maand
- De woning is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een VVE bestaande uit 2 leden

Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs € 845.000,- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb 14 jaar met heel veel plezier in mijn huis gewoond. Eten op het dakterras. Gezellige buurt. Sociale contacten met leuke buren. Rust en ruimte. Kinderen spelen samen buiten op de brede stoep. Dichtbij diverse voorzieningen. Lopend boodschappen doen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

532 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

dakterras

 

ruimte

 

buurt en buren

 

rust en toch in de stad

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's