Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Else Mauhsstraat 21 te Hengelo

Starters en kopers die op zoek zijn naar een kant en klare woning opgelet !
Midden in de geliefde woonwijk Hasseler Es ligt deze gezellige en keurig afgewerkte TUSSENWONING met luxe inbouwkeuken (2010), prima en eigentijds afgewerkte badkamer, royale tuingerichte living en een eigen parkeerplaats aan de voorzijde. Het woonhuis is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met in de directe nabijheid speelvoorzieningen, op- en afrit autobaan, supermarkt en op een paar minuten fietsafstand het stadscentrum van Hengelo.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, keuken, woonkamer met werkkast, stenen berging aan de voorzijde en een houten berging in de achtertuin.

De woonkamer is tuingericht en heeft een oppervlakte van circa 27 m². Als vloerafwerking een laminaatvloer in lichte kleurstelling. Vanuit de woonkamer is de afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar, met daaronder een werkkast. Via een enkele tuindeur komt u uit in de achtertuin.

In de keuken is een U-vormige luxe inbouwkeuken geplaatst, waarin verwerkt een enkele spoelbak met groentespoel. U heeft de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat en een rvs afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 13, 10 en 7 m² en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer.

De badkamer is afgewerkt in lichte kleurstelling en beschikt over een hangend toilet, ligbad, douche en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap heeft u toegang tot de 2e verdieping met een was-/stookruimte, separate bergruimte en een vierde slaapkamer. De slaapkamer meet een oppervlakte van circa 10 m² (gemeten vanaf de 1,50 meter lijn) en is voorzien van een Velux dakvenster.

Tuin en berging:
De tuin is gesitueerd op het oosten en aangelegd met een terras, een groot gazon en diverse borders met beplanting. Achter in de tuin een houten berging, welke is voorzien van elektra aansluiting. Via een poort aan de achterzijde is het mogelijk om via het achterpad (welke belast is met een erfdienstbaarheid) van en naar de openbare weg te komen met wellicht een afvalcontainer, fiets of motor.

De berging aan de voorzijde van de woning meet een oppervlakte van circa 6 m² en heeft de beschikking over elektra aansluiting.

Ligging:
De woning is gelegen aan de rand van de groen opgetrokken wijk ''Hasseler Es'' in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving, nabij de op- en afrit van de A1. De wijk kenmerkt zich door de aanwezigheid van het vele openbaar groen en is de ideale plek als woonomgeving voor een gezin met kinderen.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1983. Het perceeloppervlak bedraagt 162 m² en de woning meet een inhoud van circa 312 m³. De warmwatervoorziening geschiedt door middel van een AWB Cv-ketel (lease) en de centrale verwarming door middel van een Brink hete lucht verwarmingsinstallatie (lease).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

312 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

170 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

162 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

De tuin die vrij groen en vrij besloten is. Fijn, rustig en relaxt wonen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's