Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 379.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NOORDEN, Hyacintlaan 7
Kijk ook op hyacintlaan7.nl !

Verkopers aan het woord; Onze heerlijke huis met 4 slaapkamers, kantoor/praktijkruimte en grote zolder staat te koop. Een huis waar wij met heel veel plezier bijna 19 jaar in hebben gewoond als gezin met onze drie kinderen. Een huis met een heel veel mogelijkheden en inhoud. De grote slaapkamer op de garage is voorzien van een balkon en een zolder met een grote bergruimte. Op de zolder zijn alle kanten netjes afgetimmerd en er kunnen indien nodig 2 ruimtes gemaakt worden. Een huis waar je als kind heerlijk kan opgroeien. Het kantoor was bijvoorbeeld eerst een speelkamer voor de kinderen. De tuin was voorheen ook voorzien van een schommel, zandbak en nog veel meer. Ook kan je in de tuin heerlijk toeven omdat er overal zon te vinden is maar er ook voldoende schaduwplekken. De buurt is zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden. Inmiddels zijn onze kinderen groot en is het tijd om ons huis over te dragen aan de volgende bewoners zodat er weer andere kinderen kunnen genieten van de ruimte in het huis en de heerlijk tuin. Voor ons is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Keurig onderhouden en perfect afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met praktijkruimte/garage

- Riante praktijkruimte/garage/hobbyruimte/werkkamer van maar liefst 19 m2
- De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, ideaal voor een groot gezin
- Riante zij-, voor-, en achtertuin met altijd een plekje in de zon en in de schaduw
- Vrij uitzicht over het weiland aan de voorzijde van de woning
- Naast de woning zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden
- Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met diverse speelvoorzieningen
- Midden in het Groene Hart, maar zeer gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden

Houdt u niet van klussen? Dan is dit een ideale woning! Deze ruime en heerlijk lichte woning is tot in de puntjes perfect afgewerkt en dus zo te betrekken! De woning is verder uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mantelzorg. De praktijkruimte/garage kan redelijk eenvoudig worden verbouwd tot een woonruimte. Dit is echt een multifunctionele ruimte! Het is tenslotte ook nog mogelijk om naast deze ruimte nog een garage of praktijkruimte (ca. 27 m2) aan te bouwen. De vergunning is hier al voor aanwezig.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving in het plaatsje Noorden. Noorden is een dorpje aan de Noordse en Nieuwkoopse Plassen, midden in het mooie en rustige Groene Hart, maar toch zeer centraal gelegen in de Randstad. In de directe omgeving zijn fantastische watersportmogelijkheden en liggen prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Niet voor niets lopen de knooppuntroutes door dit gebied. Noorden heeft een goede positie ten opzichte van de wat grotere plaatsen als Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Uithoorn en Woerden. Bovendien is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam, Utrecht, Schiphol en de overige grote steden.

In Noorden treft u een gezellige dorpskern met winkels voor de dagelijkse boodschappen aan. Daarnaast beschikt Noorden over een basisschool, peuterspeelzaal , voor- en naschoolse opvang en diverse sportverenigingen. Ook is er in het dorp een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Dit alles is op loopafstand te bereiken.

Begane grond
Ruime hal met toiletruimte, vaste kast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer ervaart u gelijk een zee van ruimte en een prettige lichtinval! De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. U kunt hier heerlijk genieten bij de houtkachel en u heeft een vrij uitzicht over een grasveld waar kinderen heerlijk kunnen spelen.

Aan de achterzijde een ruime eethoek met een keurige hoekkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven, een quooker en een boiler (15 liter). Door middel van een schuifpui is er toegang tot de tuin. Via de keuken bereikt u de praktijkruimte/garage. Deze prachtige ruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan een praktijkruimte, werkkamer, hobbyruimte of door een redelijk eenvoudige wijziging is deze ruimte weer te gebruiken als garage. Echt een multifunctionele ruimte! Ook via deze ruimte is de tuin te bereiken. Het is eventueel mogelijk om naast deze ruimte nog een garage of praktijkruimte (ca. 27 m2) aan te bouwen. De vergunning is hier al voor aanwezig.

Zowel aan de voor,- achter-, en zijkant is een keurig onderhouden tuin gelegen. Als u de tuin betreedt zult u vast en zeker verrast worden door de grootte van de tuin. Vooral de ruime tuin aan de zijkant is vanaf de voorzijde niet te zien! U geniet volop privacy aan de zijkant van het huis. De tuin is keurig aangelegd en voorzien van een carport, berging en een overkapping om gezellig met elkaar te zitten. In deze ruime tuin is altijd een plekje in de zon, maar ook in de schaduw te vinden.

Eerste verdieping
Ruime en lichte overloop met toegang tot het balkon en 4 ruime slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en de slaapkamer boven de praktijkruimte heeft toegang tot het balkon op het westen. De moderne, licht betegelde badkamer is voorzien van bad, douche, vrijhangend toilet en wastafel. Ook de eerste verdieping is nog uit te bereiden met een vijfde slaapkamer boven de mogelijke uitbouw.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping treft u één grote ruimte. Indien gewenst kunt u deze kamer inrichten als bijvoorbeeld een slaapkamer. De ruimte is voorzien van twee grote Velux dakvensters en veel opbergruimte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze keurige, ruime woning met een scala aan mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze heerlijke huis met 4 slaapkamers, kantoor/praktijkruimte en grote zolder staat te koop. Een huis waar wij met heel veel plezier bijna 19 jaar in hebben gewoond als gezin met drie kinderen. Een huis met een heel veel mogelijkheden en inhoud. De grote slaapkamer op de garage is voorzien van een balkon en een zolder met een grote bergruimte. Op de zolder zijn alle kanten netjes afgetimmerd en er kunnen indien nodig 2 ruimtes van gemaakt worden. Een huis waar je als kind heerlijk kan opgroeien. Het kantoor was eerst een speelkamer voor de kinderen. De tuin was voorzien van een schommel, zandbak en nog veel meer. In de tuin kan je overal in de zon zitten en er zijn voldoende schaduwplekken Ook is de buurt zeer kindvriendelijk. Inmiddels zijn onze kinderen groot. Tijd om het huis over te dragen aan de volgende bewoners zodat er weer andere kinderen kunnen genieten van de ruimte in het huis en de heerlijk tuin. Voor ons is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

535 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

374 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

105 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Hele dag zon en voldoende schaduw plekken, huis met veel inhoud, heerlijke tuin voor kinderen. Met een speeltuin en voetbalveldje in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: