Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 465.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 465.000,-- k.k., vraagprijs: € 498.000,-- k.k.

Nieuwkoop, Fleurstraat 48

Tot in de puntjes modern afgewerkte, vrijstaande woning met een fantastisch vrij uitzicht gelegen in een kindvriendelijke woonwijk

• Nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen
• Riante uitbouw aan de achterzijde van de woning
• Voorzien van twee grote dakkapellen over de volle lengte van de woning
• Moderne en keurig afgewerkte keuken, badkamer en toiletruimte
• Gelegen in een geliefde, kindvriendelijke woonwijk met een prachtig uitzicht over de dijk

Bent u opzoek naar een woning in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk, maar toch een prachtig vrij en landelijk uitzicht? Zoek niet langer! Deze woning is een paar jaar geleden compleet verbouwd en onder andere voorzien van een uitbouw, 2 grote dakkapellen en nieuwe badkamer, keuken en toiletruimte. De woning is gelegen aan de rand van Nieuwkoop, onderaan de dijk waar u zo de polder in wandelt of fietst. Het waterrijke Nieuwkoop staat bekend om de Nieuwkoopse plassen. Hier is het altijd fijn recreëren; of het nu in de zomer met de boot is of in de winter op de schaats. Nieuwkoop zelf heeft veel te bieden. Het centrum heeft een keur aan winkels en diverse eetgelegenheden. Verder vindt u in Nieuwkoop een overdekt zwembad, bibliotheek en diverse scholen, waaronder een middelbare school. Nieuwkoop ligt zeer centraal in de Randstad; grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn met ca. 35 minuten te bereiken.

Kom geheel vrijblijvend deze woning bezichtigen, dan pas heeft u een goed beeld van deze schitterende woning en het prachtige uitzicht. Voorafgaand aan de bezichtiging geven wij u alvast de indeling van de woning.

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning treft u een keurig aangelegde tuin met een royale oprit waar u meerdere auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Via de entree aan de zijkant van de woning betreedt u de woning. Hal, meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de garage, badkamer en woonkamer.

De badkamer is luxe afgewerkt en beschikt over een stort- en hand douche, 4 water massage jets en een zitje, wastafelmeubel en veel opbergruimte. Doordat de badkamer is gelegen op de begane grond is deze woning, met een kleine aanpassing, ook geschikt om bijvoorbeeld beneden te wonen en slapen.

De garage is vanuit de woning bereikbaar. In de garage van ca. 13 m2 treft u de wasmachineaansluiting en de CV-opstelling. De gehele begane grond, met uitzondering van de garage, is voorzien van vloerverwarming.
Daarnaast is er de mogelijk tot het plaatsen van een open haard.

De L-vormige woonkamer heeft door de vele raampartijen een prettige lichtinval en is voorzien van keurige wand- en vloerafwerking. Twee paar openslaande deuren zorgen er voor dat de verzorgde tuin een verlengstuk is van de woonkamer. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woonkamer. De T-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, denk hierbij aan een hete lucht oven, combi magnetron-oven, vaatwasser, koelkast, Quooker kraan, 5-pits gaskookplaat en een luxe afzuigkap.

Tuin
Bij de afwerking van de woning is de tuin niet vergeten! Zowel de voor- als de achtertuin is echt een plaatje om te zien. De achtertuin is gelegen aan de dijk waardoor u beschut zit tegen wind en is gesitueerd op het zuidoosten, zodat u de hele dag kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Een heerlijke plek om met vrienden te genieten van een hapje en een drankje. Aan de achterzijde is aan het water een groot, tweede terras gecreëerd door middel van steenschotten. In de achtertuin treft u nog een vrijstaande houten berging van ca. 5 m2.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers, een berging en een aparte toiletruimte met een wastafel. Doordat er op deze verdieping twee grote dakkapellen over de volle lengte van de woning zijn geplaatst, is hier echt een volwaardige verdieping ontstaan. Alle kiep/kantel ramen op deze verdieping zijn voorzien van horren en elektrische rolluiken. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is bijna 20 m2. In deze slaapkamer is er voor gekozen om de nok open te laten, dat zorgt voor een sfeervolle en ruimtelijke uitstraling.

Nieuwsgierig geworden naar deze sfeervolle, moderne woning, waar u echt niets meer aan hoeft te doen? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het heerlijke aan het huis is dat de natuur zo dichtbij is. Wij hebben volop genoten van de schapen, de (jonge) eendjes, zwanen en kikkers. Vlakbij de Nieuwkoopse Plassen met het vernieuwde Meijepad waar je heerlijk kunt wandelen. De Plassen op met een gehuurde fluisterboot en de vele heerlijke restaurantjes met terrassen aan het water.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

520 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

365 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

veel groen

 

uitzicht op de schapen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's