Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De sfeer van de jaren dertig kunt u ervaren in deze goed onderhouden gedateerde hoekwoning. U kunt heerlijk genieten van de zon in de 8 meter diepe achtertuin op het westen met achterom en vrijstaande houten schuur. Deze woning is geheel voorzien van dubbele beglazing, nieuwe kozijnen aan de achterzijde, een HRE combiketel van 2015.

U kunt eindelijk wonen in het populaire westen van de stad achter de Harlingerstraatweg. U loopt zo naar vele voorzieningen, zoals scholen, sportaccommodatie, winkels en natuurlijk het gezellige stadscentrum.

Via de circa 3 meter diepe voortuin komt u bij de entree van de woning met hal en toilet. De doorzonkamer is lekker licht, heeft een visgraat parketvloer en een schouw. In de dichte keuken heeft u inbouwapparatuur en aansluitend de bijkeuken met wasmachine aansluiting en de CV-opstelling.

Op de 1e verdieping treft u 4 slaapkamers aan, een doucheruimte en het toilet is apart. Via de overloop komt u op het dakterras.

Met een vaste trap komt u op de zolderverdieping met overloop, 2 dakramen en veel bergruimte. Ook hier is nog een 5e slaapkamer mogelijk(!)

Kortom: een kijkje de moeite waard(!)

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

411 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's