Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 158.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gezellig, betaalbaar 4-kamer appartement met riante woonkamer (ca. 44m2), 3 slaapkamers en groot balkon! ROYAAL 4-KAMER APPARTEMENT, gelegen op de 4e woonlaag, voorzien van een grote woonkamer, keurige inbouwkeuken, nette sanitaire voorzieningen, 3 slaapkamers, ruim balkon op het zuidwesten en eigen berging. Woonoppervlakte: ca. 99m2 (excl. balkon). Bouwjaar: ca. 1968.

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, videofooninstallatie en vaste kast. Royale, Z-vormige woonkamer met balkondeur. De woonkamer is gesplitst in een zitgedeelte aan de balkonzijde en een eetgedeelte aan de galerijzijde. Ruim, zonnig balkon, gelegen op het zuidwesten. Gedeeltelijk open keuken voorzien van nette inbouwkeuken (kleur: wit & houtstructuur kunststof aanrechtblad), uitgerust met een wasemkap, 4-pits gaskookplaat, elektrische heteluchtoven, vaatwasser, spoelbak en losse koel-/vriescombinatie. Tussenhal. Riante slaapkamer I voorzien van balkondeur. Slaapkamer II. Inpandige berging met wasmachineaansluiting en elektrische boiler (120 liter/huur). Keurige toiletruimte (kleur: gebroken witte wandtegels & gebroken wit resp. terra geblokte vloertegels) met fonteintje. Volledig betegelde, nette badkamer (kleur: gebroken witte wandtegels & gebroken wit resp. terra geblokte vloertegels) voorzien van wastafel, douchecabine en verlaagd plafond met inbouwspots. Slaapkamer III.

Algemeen
Het appartement is grotendeels voorzien van een donkere houtstructuur laminaatvloer en gedeeltelijk van een neutrale scanwandafwerking. De servicekosten (excl. voorschot stookkosten) bedragen: € 157,95 per maand.

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 44m2
Balkon: ca. 12m2
Keuken: ca. 8m2
Slaapkamer I: ca. 12m2
Slaapkamer II: ca. 7m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 2m2
Inpandige berging: ca. 2m2
Berging: ca. 7m2

Appartementencomplex
Het complex is goed onderhouden en onder andere voorzien van een beveiligde hoofdentree, intercominstallatie, brievenbussentableau en 2 liftinstallaties. Verder bevinden zich op de begane grond van het gebouw de gemeenschappelijke fietsenstalling en beschikt ieder appartement over een afzonderlijke berging.

Omgeving
De centrale ligging van dit appartement maakt het aangenaam om hier te wonen. Het is ideaal dat op korte afstand van het gebouw het zwembad, het gezellige winkelcentrum, diverse sportaccommodaties, treinstation Veenendaal Centrum en de uitvalswegen naar de autosnelweg A12/A30 en A15 liggen. Verder bevinden zich nabij het gebouw voldoende openbare parkeermogelijkheden en een supermarkt.

Kortom, een sfeervol 4-kamer appartement met riante woonkamer, 3 slaapkamers en groot balkon!

* De genoemde prijs van € 158.950,00 k.k. betreft een inzetprijs. Dit is het minimale openingsbod om met de verkoper in onderhandeling te kunnen treden. De vraagprijs is € 168.950,00 k.k.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

322 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's