Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

U wilt een keurig onderhouden woning? Een woning met een fris, gemoderniseerd interieur, nieuwe badkamer en kunststof kozijnen en deuren? Wat te denken van een riante overkapping waardoor de woonkamer op zonnige dagen een heerlijke tuinkamer wordt. U vindt het in deze HOEKWONING met aangebouwde zonneserre op een royale kavel van 222m².

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met (basis)scholen, buurtsuper (Albert Heijn) en diverse sportverenigingen op loopafstand staat deze Keurig nette hoekwoning met inpandige berging en fraai aangelegde achtertuin. Deze gezinswoning kenmerkt zich door de functionele indeling en gunstige ligging aan een prettig woonhofje. De woning beschikt over een ruime open keuken, een moderne badkamer en 4 slaapkamers.

Indeling woning:
Begane grond: Entree, hal met meterkast en toegang tot inpandige berging met opstelplaats van de c.v.-ketel en witgoed.
De berging heeft een zolderetage, waardoor eenvoudig binnen handbereik bergen goed mogelijk is. De berging is overigens ruim genoeg voor bijvoorbeeld buggy's en kinderwagens, etcetera, want een aparte fietsenberging is naast de woning gelegen. Wel zo praktisch.
De L-vormige woonkamer heeft een zithoek aan de voorzijde (straatzijde) en de keuken is tuingericht en heeft een eetkamer.
Vanuit de eetkamer bereikt u de zonneserre. Door middel van glazen schuifpanelen maakt u deze heerlijke overkapping tot een riante serre.

Voorts de hal met trapopgang naar de verdiepingen en de toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, een moderne badkamer (2012) met ruime douchehoek, 2e wandcloset en een dubbele wastafel in een badkamermeubel. Voorts en vaste trap naar de 2e verdieping

2e verdieping: Overloop met bergruimte en een ruime 4e slaapkamer met Velux dakvesnter/

Deze mooie gezinswoning is goed onderhouden, wordt centraal verwarmd (Nefit ketel 2008) en is voorzien van isolerende beglazing en kunststof kozijnen. De achtertuin is mooi aangelegd en voorzien van een serre waardoor u zelfs met minder fraai weer overdekt kunt genieten van Nederlandse luchten. Aan de voorzijde zijn voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

De Oostercluft is een sfeervolle 70-jaren wijk met alle gezinsbenodigdheden binnen handbereik. Scholen, wijkwinkels, sportvoorzieningen (w.o. sportinstituut Musculus, sport- en recreatiebad 'de Waterwyck') op loopafstand en het stadshart, medisch centrum Steenwijkerland en kindercreche op 2 minuten fietsen. Het NS-station en carpoolplaats binnen 1 km.

Nieuwsgierig geworden?
maak snel kennis met deze woning en wij weten zeker dat wij u niet zullen teleurstellen.
Bel met kantoor voor een bezichtiging en wij ontvangen u graag!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

222 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

157 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

dichtbij scholen, sportverenigingen en supermarkt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's