Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KEURIG ONDERHOUDEN VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS MET GARAGE, OMSLOTEN TUIN MET VERANDA EN GELEGEN IN DE DORPSKERN VAN VENHORST.

Deze woning is gebouwd in 1997 en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Er zijn rondom kunststof raamkozijnen aanwezig met dubbele beglazing, daarbij zijn de meeste ramen ook nog voorzien van (elektrische) zonweringen. De totale inhoud van woning met garage is 530 m³ en het perceel is 236 m² groot.

Indeling:
Hal met meterkast en trap naar de verdieping. Ruime woonkamer met leisteen vloer voorzien van vloerverwarming en keurige gestukadoorde wanden en plafonds met lijst rondom. Ook in de woonkeuken ligt dezelfde leisteen vloer met vloerverwarming. De moderne keukeninrichting is uitgevoerd met Miele inbouwapparaten zoals gaskookplaat, combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en afgewerkt met granieten blad en achterwand. In de keuken is een grote provisiekast en een schuifpui naar de tuin. De tuin is ook vanuit de bijkeuken bereikbaar. Ook het witgoed staat in deze bijkeuken en er is een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein.

Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamer met laminaatvloeren en een badkamer voorzien van groot whirlpool ligbad met douchemogelijkheid, wandcloset en wastafelmeubel. Er is een dakraam in de badkamer voor daglicht en extra ventilatie. Bij 3 slaapkamers zijn de wanden en plafond keurig gestukadoord. De 4e slaapkamer ligt boven de garage en heeft schuine kanten. Op één slaapkamer is een praktische kastenwand. Met een vaste trap is ook de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een ruime overloop met opstelling van de Nefit cv.-ketel. Ook is op deze verdieping nog een 5e slaapkamer met dakraam. Deze kamer is extra geïsoleerd en zodoende goed te gebruiken voor bijvoorbeeld iemand die graag muziek speelt thuis.

De achtertuin is bijzonder leuk ingericht en biedt volledige privacy. In de tuin staat een flinke overkapping/veranda van ca. 6 x 3 meter. Vanuit de tuin is ook de garage te bereiken. Op de vloer in de garage liggen tegels. De garage is verder verwarmd, voorzien van water met een uitstortgootsteen en een elektrische garagedeur. Voor de garage is nog een halve carport en flinke oprit, waar gemakkelijk enkele auto's op eigen terrein kunnen staan. De voortuin is verder keurig aangelegd met een gazon en fraai hekwerk aan de straatzijde.

EEN VERRASSEND RUIME WONING OP EEN MOOI CENTRALE LOCATIE IN VENHORST. KOM OOK KIJKEN!

Vraagprijs € 249.500,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

136 m²

Perceeloppervlakte

236 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

236 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

In het centrum . vlak bij school. gezellig dorp.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's