Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Bolster 25, 7913 RK HOLLANDSCHEVELD

In een zeer kindvriendelijke woonomgeving gelegen, goed onderhouden en ruim bemeten HOEKWONING met vrijstaande GARAGE en houten tuinberging (2016) op een kavel van 279 m² eigen grond. Voor de garage is er nog ruimte voor het parkeren van een auto op eigen terrein.

INDELING: o.a. hal/entree, toilet (hang) met fonteintje, open keuken met hoogwaardige keuken in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw en koelkast, woonkamer, hal met trapopgang. Op de eerste verdieping de overloop, 3 ruime slaapkamers, separaat toilet en een badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een vaste trap, bevindt zich een 4e slaapkamer en een royale zolderberging met ruimte voor het creëren van extra kamer(s).

INFO: bouwjaar 2005, volledig geïsoleerd, in 2016 heeft de woning een algehele schilderbeurt ondergaan, verwarming en warm water middels een Vaillant cv-combiketel.

De woning is gelegen in Hollandscheveld-Oost, de nieuwste wijk van het dorp dat vanaf begin 2000 gefaseerd is ontwikkeld. De wijk heeft een gunstige ligging t.o.v. een basisschool, sportvoorzieningen en natuur- en recreatiegebied Schoonhoven.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

490 m³

Woonoppervlakte

139 m²

Perceeloppervlakte

279 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

279 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's