Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 169.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Lekker, weer zo'n goed verzorgde moderne eengezinswoning met een nieuwe keuken (2016) en een moderne badkamer. En u kunt heerlijk van de zon genieten in de 12 meter diepe achtertuin met achterom en aangebouwde stenen berging. U woont dan in een kindvriendelijke en groenrijke omgeving in de zeer gewilde wijk Aldlân (oost). De locatie is uitstekend. U loopt zo naar diverse winkels, eetgelegenheden, gezondheidsvoorzieningen en scholen. Het bruisende stadscentrum en bedrijventerrein De Hemrik met o.a. bouwmarkten zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen!

Via de ongeveer 3 meter diepe voortuin komt u bij de entree van de woning. De Z-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin is speels en net weer even anders dan standaard. De moderne half open keuken is natuurlijk voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de verwarmde bijkeuken/schuur met vliering treft u de wasmachine aansluiting aan.

Via de hal met toilet komt u op de eerste verdieping met een ruime overloop en drie ruime (slaap)kamers. De badkamer is modern en heeft een douche, toilet en wastafel.

Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een overloop met bergruimte en CV-combiketel. Ook treft u hier nog een 4e ruime (slaap)kamer aan(!).

Wij zien naar u uit tijdens een bezichtiging(!)

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

542 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's