Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Wilgen 13, 8355BA Giethoorn

In deze riante, uitgebouwde VRIJSTAANDE WONING is het genieten wat de klok slaat! De woning, tuin en bijgebouwen zijn zeer verzorgd en verkeren in een uitstekende staat van onderhoud.
De woning is uitgebouwd (2000) waardoor op de begane grond een heerlijk woonklimaat is ontstaan, met een living van maar liefst 55 m2, deels straatgericht en deels tuingericht en een riante keuken. De woning is in 2009 voorzien van een nieuw, geïsoleerd dak en de laatste verbouwing van de badkamer dateert van 2017! Het is een praktisch ruim huis met maar liefst 6 slaapkamers en is klaar voor de toekomst.
Met een heerlijke besloten tuin, voorzien van een loungehoek/overkapping met buitenkeuken en ruim terras is het hier ook op zomerse dagen heerlijk toeven. Weg van alle drukte en relaxen in je eigen besloten wereldje.

de indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree, hal, trapopgang, modern toilet, toegang tot de living met aan de voorzijde van de woning een straatgerichte eetkamer met zithoek en aan de achterzijde van de woning (tuinzijde) een riante zithoek met fraai uitzicht over de tuin. Deze woonkamer heeft openslaande deuren naar het achtergelegen terras en de tuin.

De keuken bevindt zich afzijdig tussen de voor- en achterkamer en heeft een riante achterentree/bijkeuken met opstelplaats ten behoeve van het witgoed.
Ook hier is het genieten voor de ware keukenprins of prinses. De keuken is uitgevoerd in een tijdloze kleurstelling met veel kastruimte, heeft veel weekbladruimte en luxe inbouwapparatuur waaronder een 6-pits stand alone gasfornuis met royale oven en RVS afzuigschouw, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers en een luxe, stijlvolle, badkamer (2016) met douchehoek, dubbele wasgelegenheid met ondermeubel en een wandcloset. Zeer fraai betegeld en voorzien van daglicht (openslaand raam), goede ventilatie, een design radiator en duurzaam sanitair.
Een vaste trap naar de tweede verdieping.

2e verdieping: overloop, 2 slaapkamers met Velux kantelramen en bergingsmogelijkheden.

De tuin is op het Oosten gesitueerd en is omsloten door degelijke houten erfafscheidingen. De aangebouwde stenen schuurruimte heeft veel praktische bergruimte voor fietsen en allerhande tuinattributen en een ruime zolder.

De woning is voorzien van een een HR combi-ketel (Bosch, plaatsingsjaar 2013) en heeft gedeeltelijk radiatoren- en vloerverwarming.

Kortom een heerlijke woning voor de veeleisende, ruimtebehoevende bewoners die zorgeloos willen genieten!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 29 jaar lang genoten van de De Wilgen 13, Giethoorn maar nu beide kinderen hun eigen plek hebben gevonden hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin ,de hele dag door kun je in de zon of in de schaduw zitten. In de overkapping achterin de tuin is het heerlijk toeven tot laat in de avond.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

505 m³

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

415 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

325 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ideale woning voor een samengesteld gezin, ivm 6 slaapkamers

 

Waterijke omgeving gelegen in nationaal park Weeribben-Wieden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's