Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karakteristieke jaren ’30 hoekwoning in de rustige, kindvriendelijke Van Löben Selsstraat. De woning beschikt over een royale woonkamer met sfeervolle erker, een dichte keuken, praktische kelderruimte, een viertal slaapkamers, badkamer en een fijne, op het westen gelegen tuin met vrijstaande garage en achterom. Het interieur van de woning is verouderd. Dit biedt de koper alle mogelijkheden het pand naar eigen smaak en inzicht in te richten.

De verkoper vertelt:
“Het is een sfeervolle woning met veel potentie en mogelijkheden. Het pand is beneden voorzien van dubbel glas en onlangs zijn de schuur en de dakkapellen op de eerste verdieping gerenoveerd. De woning is gelegen in een fijne buurt met veel faciliteiten (supermarkt, speeltuin, sportvelden, ijsbaan) en gezellige buren. De historische binnenstad is op slechts 5 minuten fietsafstand gelegen en uitvalswegen (N348/N345) richting de A1/A50 zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.”

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. De ontvangsthal is voorzien van een trapopgang naar de verdieping, een toiletruimte en een meterkast met toegang tot de kelder. De hal biedt doorgang naar de achtergelegen keuken en de naastgelegen woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. De karakteristieke erker en het balkenplafond geven de ruimte een sfeervol karakter. Grote raampartijen in de voor- zij- en achtergevel zorgen voor uitstekend lichtinval en bieden een fraai uitzicht op de woonomgeving.

De keuken is gelegen aan de tuinzijde, in het verlengde van de hal. De ruimte is voorzien van een witte laminaatvloer, een eenvoudige keukeninstallatie en een toegang tot de zonnige achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop met praktische inbouwkast, een drietal slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel gesitueerd. De kamers zijn alle voorzien van een nette laminaatvloer en worden verlicht middels een tweetal recent gerenoveerde dakkapellen. Twee slaapkamers beschikken over één of meerdere inbouwkasten. De masterbedroom biedt toegang tot een op het westen gelegen balkon.

Tweede verdieping:
De overloop met opstelling van de CV, biedt toegang tot een vierde slaapvertrek. Beide ruimtes zijn voorzien van een nette laminaatvloer, worden verlicht middels een dakraam en bieden een weelde aan bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
Naast een voortuin beschikt de woning over een zonnige, op het westen gelegen achtertuin met vrijstaande garage en achterom. De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van bestrating en een schutting. Door haar gunstige ligging op het westen, biedt de tuin een heerlijke plek om volop van de warme middag- en zwoele avondzon te genieten.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

355 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

48 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

supermarkt in de buurt. buren pakken pakketjes voor elkaar aan. Kom je een buurman/vrouw tegen meestal een praatje maken.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's