Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 995.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Amstelkade 23, 3652 MD Woerdense Verlaat

Fantastisch gelegen woonboerderij met groot zomerhuis en riante garage annex werkplaats

- De woonboerderij heeft een woonoppervlakte van ca. 385 m2
- Het zomerhuis heeft een woonoppervlakte van ca. 175 m2
- Gelegen in een prachtig landschap in het Groene hart
- Uitzicht over het polderlandschap en de Kromme Mijdrecht
- Perceeloppervlakte van maar liefst 4.840 m2

Een pracht van een woning op één van de mooiste locaties van het Groene Hart. Deze woonboerderij op een perceel van 4.840 m2 in het buitengebied heeft alles wat de liefhebber van het buitenleven zal aantrekken: een in stijl verbouwde woonboerderij met heel veel ruimte in en om het huis, originele elementen die bewaard zijn gebleven, een prachtig zomerhuis en een grote schuur/garage waar eventueel één of meerdere auto’s kunnen worden geparkeerd.
Deze unieke woonplek biedt u veel wooncomfort in een prachtig landschap in het Groene Hart. Voor de woning is de Kromme Mijdrecht gelegen met rechtstreekse vaarverbinding naar de Nieuwkoopse plassen, de Oude Rijn bij Woerden en de Amstel bij Uithoorn. De ligging is zodanig centraal dat Amsterdam, Schiphol en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn.

De woonboerderij
Indeling begane grond: entree/ hal, meterkast en toegang tot alle vertrekken. De riante deel/woonkamer is gelegen aan de achterzijde, waardoor u vanaf de bank een mooi uitzicht heeft over de tuin en achtergelegen polderlandschap. In de winter is het in deze woonkamer genieten geblazen met een goed boek of glas wijn bij de sfeervolle houtkachel, aangesloten op de CV. Doormiddel van de openslaande deuren bereikt u de tuin. Doordat de woonkamer rondom voorzien is van veel ramen en deuren geeft dit de woonkamer een ruimtelijk gevoel. Via een open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping met vide.

Weer terug naar de lange hal bereikt u de overige ruimtes op de begane grond. Een toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, een riante kantoor ruimte/slaapkamer van ca. 19 m2 met vaste kasten, de kelder van ca. 21m2 met sauna, de tweede woonkamer met opkamer (totaal ca. 45 m2) en open haard en de keuken. De riante keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een vaatwasser, oven, stoomoven, koelkast, een afzuigkap en 2 branders, een wokbrander, grill, friteuse en teppanyaki plaat. Vanuit de keuken bereikt u de tuinkamer waar u heerlijk kunt zitten. Tevens is vanuit de keuken de bijkeuken bereikbaar. Hier treft u de wasmachine en droger aansluiting, de opstelling van de twee CV-ketels en nog een keukenblokje.

Indeling eerste verdieping: Via een brede trap in de deel/woonkamer bereikt u de overloop met vide. Door de grote dakramen heeft deze ruimte een mooie lichtinval. De overloop biedt toegang tot in totaal 5 ruime slaapkamers, toiletruimte, inloopkast/berging en badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een ligbad. De slaapkamer aan de achterzijde is zeer ruim van afmeting, beschikt over een balkon en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het zomerhuis
Het riante zomerhuis is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld mantelzorg, een mooie ruimte voor gasten, een kantoor aan huis, of om gewoon zelf te gebruiken! Indeling begane grond: U komt binnen via een ruime hal/werkkamer in de riante woonkamer met open keuken, voorzien van alle apparatuur. Op de begane grond treft u verder nog een toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, een bijkeuken met de wasmachineaansluiting en de CV-opstelling en tot slot nog een berging die van buiten te bereiken is. De woonkamer is voorzien van een trap naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping: Via een ruime overloop met veel bergruimte bereikt u 4 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een hangend toilet. Alle slaapkamers, de overloop en de badkamer zijn voorzien van grote dakramen.

De tuin
Het gehele complex wordt aan alle zijden ‘omarmd’ door een prachtige, groene tuin. Door de bewoners is een sfeervol zitje met haard gecreëerd onder de hooimijt. U kunt vanaf het perceel genieten van een prachtig landelijke uitzicht. De tuin biedt zeer veel privacy waardoor er volop van de rust en ruimte op deze plek kan worden genoten. In de tuin bevindt zich een grote schuur/garage. Deze is ca. 74 m2 en voorzien van elektriciteit.
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woning en de fantastische ligging? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Woonboerderij

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1929

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

2012 m³

Woonoppervlakte

560 m²

Perceeloppervlakte

4840 m²

Indeling

Aantal kamers

15

Aantal slaapkamers

10

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het midden in de natuur wonen met uitzicht op de weilanden en zomers je bootje voor de deur,vanwaar je kan varen naar elk vaarwater in de buurt.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's