Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 469.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een plaatje van een boerderij op een mooie kavel met landelijk uitzicht. Veel ruimte in en om de boerderij kenmerken dit object. Met 4 slaapkamers en de badkamer op de begane grond is dit een ideale plek om te wonen, maar ook de combinatie met thuiswerken is hier makkelijk te realiseren. Deze boerderij is naast goed geïsoleerd ook nog eens zuinig in het energieverbruik. De 20 zonnepanelen wekken gemiddeld 450 kwh per jaar op. Tevens is er een zonneboiler aanwezig van 300 liter.

Met de Waddenzee op een steenworp afstand en de goede voorzieningen van Breezand en Anna Paulowna onder handbereik is dit een fantastisch object.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, woonkeuken , woonkamer, 4 slaapkamers, badkamer en inpandige garage met vaste trap naar bergzolder
1e verdieping: via vlizotrap te bereiken slaapkamer, achterste gedeelte is bergzolder welke te bereiken is via trap in de garage/berging.

Wetenswaardigheden:
• Goed onderhouden boerderij
• Begane grond vloerverwarming m.u.v. de slaapkamers
• 5 slaapkamers, waarvan 4 op de begane grond
• Royale badkamer
• Carport voor 2 auto’s
• In de negentiger jaren zijn de buitengevels en de dakpannen vernieuwd
• 20 zonnepanelen en zonneboiler van 300 liter aanwezig
• Aangesloten op de kabel en hoofdriool

• Bij woningen ouder dan 25 jaar, wordt er een zogenaamde ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“bijna 30 jaar wonen we hier met heel veel plezier! De Kids zijn groot en nagenoeg allemaal de deur uit waardoor het tijd wordt voor een volgende stap. ( in ieder geval minder slaapkamers :)) Vrij wonen en toch in de betrouwbaarheid van een leuk buurtje. Elk seizoen een veranderend uitzicht met als hoogtepunt het bloeiseizoen van de Hyacinten en de Tulpen. De 2 dijken die ons huis scheidt van de Waddenzee zien we vanuit de keuken. Voor vogels is dit een prachtig gebied, naast de honderden mussen op t erf verschijnen er talloze andere vogels zoals Buizerds, Merels, Roodborstjes, Vinken en Kwikstaarten. Ondanks de ruimte en vrijheid zit je slechts 15 minuten fietsen van het NS station Anna Paulowna of 5 minuten fietsen naar de Bushalte bij van Ewijcksluis. Zelf rijd ik veel km's en door de polder zit je zo op de A7 ter hoogte van Middenmeer of zelfs Medemblik. Breezand --> Amsterdam 50 autominuten.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

aan het woord

“Wonen in een boerderij van meer dan 100 jaar oud en minder energie gebruiken dan een gemiddelde rijtjeswoning. Wie kinderen heeft herkent vast de lange douche sessies en de omhoog gedraaide verwarming die vergeten wordt. Om ons hier tegen te wapenen hebben we toen de CV ketel aan vervanging toe was een zonneboiler van 300 liter op de zolder laten plaatsen. Hiermee gebruik je door de zon verwarmd water wat enorm scheelt in het warm water gebruik en daarmee de gasrekening. Door dit succes in het eerste jaar hebben we meteen besloten 20 zonnepanelen op het dak te leggen waarmee we ongeveer 4600 KWH naar binnen halen. Dat betekent in ons geval dat we geen Stroom meer inkopen maar alles zelf op kunnen wekken.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1900

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1240 m³

Woonoppervlakte

173 m²

Perceeloppervlakte

1360 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom, Zonneterras

Tuin oppervlakte

1100 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

15 minuten fietsen van station Anna Paulowna

 

dichtsbijzijnde winkels 5 autominuten

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's