Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 529.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een uiterst rustige landweg is deze fraaie woonboerderij met gepotdekselde schuur gelegen.
Het object is de afgelopen jaren omgetoverd tot een zeer ruime woning met fraaie woonkamer met uitzicht over de landerijen, geheel complete keuken en niet onbelangrijk een extra slaapkamer op de begane grond.

Indeling:

Via de statige hal gaan we naar gaan we naar de woonkamer met aan de voorzijde de zithoek met o.a. houtkachel, kelder en balkenplafond. Aan de achterzijde hebben we de eetkamer met uitzicht op de achtertuin met weitje en de achtertuin met 100% privacy. Ook hebben we op de begane grond de beschikking over een de ruime slaapkamer met uitzicht op de landerijen.

Vanuit de achterkamer gaan we naar de eerder genoemde landelijke keuken in een U opstelling voorzien van div. apparatuur en niet te vergeten het Franse Lacanche fornuis met 3 ovens; grill/hetelucht, hetelucht en elektrische oven.
Vanuit de keuken gaan we via de bijkeuken met o.a. staldeur en witgoed aansluiting naar de eerder genoemde inpandige schuur.

1e Verdieping:

Als we terug gaan naar de hal hebben we toegang tot de eerste verdieping met maar liefst 5 fraaie slaapkamers en een ruime en complete badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, designradiator en twee wastafels. Heel erg slim is het tweede toilet apart gesitueerd dus ‘s morgens vroeg oorlog is hiermee uit den boze.

Algemeen:

De inpandige ruime schuur (gepotdekseld) kan nog naar eigen wens worden ingericht, denk bijv. aan extra slaapkamer, hobbyruimte of evt. B&B.

Aan de voorzijde hebben we de beschikking over een siertuin met o.a. leibomen, weitje en verhard deel waar menig auto een plaats kan krijgen.
Aan de achterzijde hebben we de beschikking over een kleinveeweide, moestuin, diverse oude boomrassen zoals kweekpeer, mispel, abeel, twee terrassen en een gastenverblijf 10,5 x 8.00. Dit gastenverblijf is selfsupporting en geschikt te maken voor mantelzorg woning, vakantiewoning of kantoor dan wel atelier of studio.

Kortom ben je op zoek naar een buitenobject op 2070 M2 met goede ontsluiting naar de snelweg dan ben je hier op het juiste adres.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1922

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

896 m³

Woonoppervlakte

210 m²

Perceeloppervlakte

2070 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's