Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Voor deze maandlast kan je haast niet huren!

Op loopafstand van NS Station Zaandijk Zaanse Schans en op 18 treinminuten van Amsterdam Centraal ligt dit keurige 3 kamer appartement! Kwestie van jas op hangen en wonen.

Dit appartement maakt onderdeel uit van ieen kleinschalig appartement complex en ligt in de zeer geliefde wijk “Oud Koog” Het op eigen grond gelegen (dus geen erfpacht!) appartement bevindt zich op de 2de verdieping. Dit is tevens de bovenste verdieping. Dit appartement is perfect voor mensen die graag de warmte en gezelligheid van een oude wijk willen combineren met het comfort en kwaliteit van nieuwbouw.

Omschrijving
Met de trappen naar de tweede verdieping komt u de woning via de keuken binnen. De moderne keuken geplaatst in 2008 is voorzien van een koel-/vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De keuken is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de keuken komt u in de zonnige woonkamer met meer dan genoeg ruimte voor een zithoek en een eethoek. De gehele woonkamer is voorzien van vaste vloerbedekking. In het plafond bevindt zich een dakraam wat voor veel licht in de woonkamer zorgt. Vanuit de zithoek loopt u via de openslaande deuren zo de zon tegemoet. Vanuit de woonkamer komt u zowel in de riante slaapkamer als in de studeerkamer. De studeerkamer is groot genoeg om als tweede slaapkamer dienst te doen. De mooie badkamer is ook vanuit de woonkamer te bereiken en is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, toilet en er is tevens genoeg ruimte voor de wasmachine en de droger.

Onder het gehele appartement bevindt zich een bergruimte van 70 cm hoog.

In de hele wijk kunt u gratis parkeren.

Bijzonderheden:
- de servicekosten van € 150,- per maand zijn inclusief gas, water, licht, bijdrage VVE, opstalverzekering etc.
- netto maandlast hypotheek ca. € 375,- per maand (afhankelijk van de rentevaste periode);
- woonoppervlakte 52 m2, inhoud 158 m3;
- oplevering in overleg, ca 3 maanden.

Er zijn diverse voorzieningen op loopafstand, zoals:
- Openbaar vervoer waaronder het NS Station
- Winkels
- Scholen
- Huisartsen-Tandartsen-Fysiopraktijk en Consultatiebureau
- Koogerpark
- Sportvelden en Zwembad
- Zaanse Schans en Molenmuseum

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 8 jaar lang genoten van de Pellekaanstraat 32-C, Koog Aan De Zaan maar toen wij ouders werdeb hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct op het heerlijke balkon(op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Woning ligt in de buurt van een gezellig park waar de hele lente en zomer door evenementen worden gehouden. Voor kinderen en volwassenen. Kortom voor iedereen wat wils. Ook ligt de woning op steenworp afstand van het treinstation en je zit binnen 2 minuten op de snelweg. Kortom een wereldplek.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

158 m³

Woonoppervlakte

52 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's