Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uniek! Verrassend ruime starterswoning met 4 slaapkamers en ruime garage/inpandige werkruimte!
Deze uiterst comfortabele en hoogwaardige helft van dubbele woning is van alle hedendaagse comfort voorzien. Elke ruimte in de woning verkeert in een smetteloze staat. Hier hebben een praktische inrichting, gecombineerd met uitstekende afwerkmaterialen bijgedragen tot een verrassende, haast nieuwe woning!
Een in spouw uitgevoerde garage/werkruimte, beschikt dit pand over maar liefst ca. 460m³ inhoud.
Het schilderwerk is in 2017 gedaan.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: (zij-) entree, hal, zeer smaakvolle woonkeuken met hoekopgestelde keuken, prachtig afgewerkt met o.a. een granieten aanrechtblad, getrommelde tegelwand, klinkervloer en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, (nieuwe) koelkast, 4-pits gastoestel, elektrische oven, vlakscherm wasemkap, e.d. Vanuit de keuken toegang naar de badkamer met wastafel en doucheopstelling. Voorts de hal met een toilet v.v. zwevend closet, design fonteintje, e.d. Trapopgang naar de verdieping (voorzijde woonhuis), woonkamer met Frans eiken houten vloer (white wash) in sfeervolle lichte kleurstelling.
Vanuit de (zij-) entree, toegang tot de royale bijkeuken v.v. alle witgoedaansluitingen met trapopgang naar de verdieping (achterhuis/garage/werkruimte). Een in spouw gerealiseerde en uitstekend geïsoleerde dubbele garage/werkplaats/hobbyruimte (oppervlakte ca. 40m²).

Verdieping voorhuis: overloop met dakvenster, 2 slaapkamers (gerealiseerd in 2014) en bergingsmogelijkheid.
Verdieping achterhuis: overloop, 2 slaapkamers (met dakkapel (geplaatst in 2013) waardoor prachtig uitzicht over achtergelegen land) en bergingsmogelijkheden.

Deze sfeervolle woning heeft nu al 104m² woonoppervlakte plus 47m² overige inpandige ruimte voor bijvoorbeeld extra woonruimte (badkamer en slaapkamer op de begane grond), atelier-, praktijkruimte aan huis.Gelegen in een sfeervolle, kindvriendelijke buurt, waar het goed wonen is.

De elektrische installatie is vanaf 2015 nagenoeg geheel gerenoveerd.
De naastgelegen tuin met terras is op het westen gesitueerd en de tuin heeft aan de achterzijde van het perceel nog een overkapping.
Een fraai hekwerk zorgt voor een veilige en solide erfafscheiding.

Oldemarkt heeft alles in zich wat je van een praktisch dorp mag verwachten. Goed onderwijs, goede winkelvoorzieningen (met o.a. een supermarkt, een bouwmarkt, etc ), een jachthaven, een rijk sociaal en cultureel aanbod van sportclubs en verenigingsleven. En niet te vergeten temidden van prachtige natuur gelegen.

Het dorpje Oldemarkt telt ca. 2.600 inwoners en valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel aan de Noordkant van het 3.000 hectare grote natuurgebied Weerribben-Wieden. Met uitgestrekte fiets-, wandel-, en vaarroutes.
Oldemarkt is sinds jaar en dag een belangrijke pleisterplaats voor watersporters. De jachthaven is gelegen aan de rand van het dorp. De Kalenbergergracht is een van de belangrijkste doorgaande scheepvaartroutes, echter tegenwoordig hoofdzakelijk voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.
Niet voor niets is de Kop van Overijssel uitgeroepen tot de mooiste afslag van Europa.

Het vriendelijke dorp is zowel via het water als de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 60 autominuten van de Randstad, op 10 autominuten van Steenwijk en Wolvega. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben met veel plezier de afgelopen 10 jaar aan de Koningin Julianaweg 59 gewoond. Het is een heerlijk huis met een woonkeuken waar ik heerlijk in kon koken en eten met het gezin. De woonkamer is heerlijk licht, we zitten dan wel aan de doorgaande weg maar in huis merk je hier weinig van. Waar ik nog steeds van geniet is de uitstraling wat het huis heeft. Het is geen dertien in een dozijn woning. Als je er voor staat verwacht je niet dat er 4 slaapkamers in het huis zitten. Of een garage waar je bij wijze van twee auto's in kunt parkeren. De tuin is dan misschien niet groot, maar je kunt er heerlijk in het zonnetje zitten in de zomer en 's avonds bij het vuurtje.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1938

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

190 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin, Plaats, Zonneterras

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooi park voor de deur

 

Vrij uitzicht

 

Oldemarkt is een gezellig dorp met de basisvoorzieningen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's