Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 398.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Er is geen vergelijkbare woning als deze sfeervolle bovenwoning (architect Piet de Vries) met authentieke details uit 1930 met garage en zonnige binnentuin op de begane grond. Eventueel ook geschikt als kangoeroewoning. Deze woning valt onder het beschermd stadsgezicht en ligt op een top-locatie met een prachtig uitzicht over de Noordersingel. U kunt genieten van de rust en het water en toch loopt u zo het bruisende stadscentrum binnen. U kunt ook de auto op de oprit naar de garage kwijt of in de garage. Dus altijd plek(!)

Via het entree op de begane grond komt u in de ruime garage met wasmachine aansluiting en doorgang naar de binnentuin. Via de gang en sierlijke trappartij komt u op de eerste verdieping met een ruime overloop en toilet. De woonkamer en suite heeft wederom prachtig uitzicht op de Noordersingel. Vanaf het zonnige balkon (zuid) is het heerlijk genieten van deze prachtige locatie. Ook op het zijterras is het heerlijk vertoeven. Deze heeft ook een trap naar de binnentuin. De keuken is modern met diverse inbouwapparatuur. In de badkamer met wastafelmeubel kunt u gebruik maken van de douche of heerlijk onderuit in het ligbad. Verder is op deze verdieping de eerste ruime slaapkamer.

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping met wederom een ruime overloop met de toegang tot het tweede dakterras en er is veel bergruimte. Hier zijn ook twee ruime kamers en een tweede moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

Verder zijn er nieuwe kozijnen met dubbel glas. U houdt het lekker warm met de Itho combiketel.

Kortom een kijkje de moeite waard. Laat u verrassen(!)

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het was een moeilijke beslissing om het huis waar we samen ruim 22 jaar hebben gewoond, nu na ruim 2 jaar te koop te zetten en te verlaten. Het is een huis dat alles heeft: prachtig gelegen met de tastbare wisseling van de seizoenen (en de verstilling en levendigheid die daar bij hoort), volop ruimte voor werk en hobby, keuzestress waar we wilden gaan zitten (in de verstilde tuin, op het dakterras, op het balkon....), het stadscentrum dichtbij en het altijd dat rustgevende water van de stadsgracht.....”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1932

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

720 m³

Woonoppervlakte

200 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's