Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dublinstraat 6 te Hengelo

Ruime, energiezuinige Twéé-onder-één-kap woning met tuingerichte woonkamer, extra grote garage, ruime oprit en Zuid-Oost gelegen achtertuin. Ligging in de jonge wijk Vossenbelt nabij het wijkwinkelcentrum, scholen, medisch centrum, sportvoorzieningen en de op- en afrit van de A1.

Indeling:
Begane grond:
entree/hal met trapopgang en binnendoor naar de garage/berging, toilet, open keuken en woonkamer.
De woonkamer in L-vorm is heerlijk licht en voorzien van een plavuizen vloer. Een houtkachel zorgt voor wat extra sfeer tijdens de koelere avonden.

De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van de volgende apparatuur: kookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetronoven en afzuigkap. In de keuken is plaats voor een ruime eettafel.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer. De slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk 9, 9, en 17 m2 en zijn allemaal voorzien van een vinylvloer.

De badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en uitgevoerd met een douchehoek, een toilet, en een dubbele wastafel met ombouw. In de badkamer tevens de aansluiting voor de de wasmachine.

Tweede verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap, 2 slaapkamers en berging.
Op de zolder zijn 2 ruime kamers gerealiseerd. Door de Velux dakvensters is er voldoende lichtinval. Verder veel bergruimte onder de schuine zijden.

Tuin en garage:
De verlengde garage is ongeveer 10 meter lang en door middel van een loopdeur makkelijk te bereiken vanaf de voorzijde. Ook vanuit de tuin is de garage bereikbaar. Aan de voorzijde van de garage een ruime oprit.
De tuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel privacy. Naast sierbestrating en gras in de tuin ook een aantal planten borders.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1997. De perceeloppervlakte bedraagt 257 m² en de woning heeft een inhoud van circa 515 m³ en een woonoppervlakte van circa 137 m2.
Warmwatervoorziening en verwarming middels een AWB Thermomaster c.v. installatie uit het jaar 2016 (eigendom.)

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vanaf dat wij hier zijn komen te wonen hebben wij een samenhorigheid met de buurt, dit heeft geresulteerd in straatfeesten die door 2 Dublinstraat bewoonsters werden georganiseerd, BBQ met de buren, motorweekenden voor de mannen en de partners een weekendje op stap.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

257 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

257 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Wandelmogelijkheid

 

Sport & Spel

 

Recreatie vijver voor verschillende doeleinden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's