Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In leuke rustige woonwijk gelegen goed onderhouden geschakelde woning met garage, inrit voor het parkeren van uw auto en zonnige tuin op het zuidoosten! De woning heeft 4 slaapkamers, een royale lichte woonkamer en is ideaal voor gezinnen. In de nabijheid treft u scholen, een park en winkelcentrum "Drossaard".

De woning is gebouwd in 1975, is keurig onderhouden en heeft een woonoppervlak van 122,5 m². De inhoud bedraagt 465 m³ (conform meetrapport NEN 2580:2007) en het geheel is gelegen op een perceel van 216 m².

Indeling: Hal voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, meterkast (v.v. glasvezelaansluiting), cv-ruimte met opstelling combiketel (Nefit bj 2013), nette toiletruimte met wandcloset en fontein en trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de garage en woonkamer. De garage is opgedeeld in twee delen (berging en garage) en is onder andere voorzien van elektra, water, witgoedaansluitingen en bergzolder.
De woonkamer en open keuken zijn ruim (samen 37 m²) en afgewerkt met lichte tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Er is vanuit de woonkamer toegang tot de tuin en door de glaspartijen aan de achterzijde is het heerlijk licht in huis en heeft u veel zicht op de achtertuin. De half open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. Deze is voorzien van een verouderde doch nette keukeninrichting in hoekopstelling met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

1e Verdieping: overloop met laminaatvloer en toegang tot de badkamer en 4 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 10 - 10,4 - 13,5 en 9,4 m² groot waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een andere toegang heeft tot een balkon gelegen aan de achterzijde van de woning. De nette badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, wandcloset, wastafel en designradiator. Via een luikje op de overloop is nog een bergzolder bereikbaar welke is voorzien van mechanische afzuigingsunit.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met zonneterras en kunstgras. Rondom staat een houten schutting. Met een ligging op het zuid-oosten kunt u hier ook volop genieten van de zon. Ook heeft u hier veel privacy!

Algemeen: De woning is netjes onderhouden. De dakbedekking van de woning is ca. 10 jaar geleden vernieuwd samen met de buurwoningen. Het buitenschilderwerk is in 2015 uitgevoerd. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en aan de achterzijde en bij de keuken voorzien van rolluiken.

In de directe omgeving treft u een park met volop speelgelegenheid voor kinderen. De rustige ligging en de korte afstand ten aanzien van scholen, winkels en groen maken deze woonomgeving populair! Kortom een ruime gezinswoning met garage, inrit en diepe zonnige tuin op een leuke plek!

Vraagprijs: € 259.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

465 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

216 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

216 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's