Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 250.000,- k.k.

Zeer vriendelijk en rustig gelegen geschakelde 2/1 kapwoning met (voormalige) garage. Deze aan de achterzijde royaal uitgebouwde woning heeft aan de voorzijde uitzicht over een waterpartij en heeft een achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten met praktische berging en achterom.
De "voormalige" garage (nu bergruimte, wasruimte, knutselruimte etc.) met dakopbouw is binnendoor bereikbaar, beschikt over een eigen "voordeur" en beschikt over een op de 1e verdieping gelegen slaapkamer/hobbykamer; e.e.a biedt tal van bijzondere gebruiksmogelijkheden!

Indeling:
Entree met toilet, straatgerichte woonkamer, trapopgang naar 1e verdieping en doorgang naar garage (met trapopgang naar kamer boven de garage), tuingerichte open keuken met openslaande deuren naar de tuin, de keuken is v.v. diverse boven- en onderkastjes en diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft veel lichtinval en is ideaal te gebruiken als woonkeuken gezien de riante afmeting. Boven de garage is een slaapkamer/hobbykamer gesitueerd die met eigen trapopgang te bereiken is (vanuit huis of vanuit de garage).

1e verdieping:
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers gesitueerd en een ruime badkamer v.v. douchecabine, ligbad, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Royale overloop met geiseropstelling en heteluchtverwarming (Brink), royale zolderkamer v.v. groot dakraam welke dit tot een zonovergoten zolderkamer maakt.

Zolder:
Een wegzet zolder voor de spullen die men uit het zicht wil bewaren.


Algemeen:

Bouwjaar: 1987
Inhoud: Circa 400 m3
Woonoppervlak: Circa 123 m2
Perceeloppervlak: 213 m2 eigen grond
Toepassing van dak-/muur-/vloerisolatie en dubbele beglazing
Veiligheidssloten zijn door de hele woning geplaatst
Voorzieningen: winkel, openbaar vervoer en scholen allen op korte afstand

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Nu mijn drie kinderen het huis uit zijn wordt het na bijna 20 (!) jaar tijd voor iets kleiners. In de grote tuin hebben wij vaak met een groot gezelschap van familie, vrienden en kenissen lekker kunnen BBQ-en de enorme paellapan op de gasbrander gezet. Ware culinaire hoogstandjes werden het zonder dat je op elkaars lip hoefde te zitten of in de weg liep. Door de grote ruimte ook veilig voor kleine kinderen die makkelijk op afstand gehouden konden worden. Door de grote openslaande tuindeuren werd de ruimte nóg groter. Beetje binnen kletsen of een drankje pakken en weer naar buiten voor een hapje. Super!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1987

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

213 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ideaal voor mensen zonder auto. Treinstation op 10 minuten lopen met rechtstreekse verbindingen naar o.a. Amsterdam, Hilversum, Schiphol, Leiden.

 

Gezellige binnenstad, grote markt op zaterdag, vele winkels en een mooie haven op 15 minuten fietsen.

 

Recreëren doe je vlakbij. Strand bij het Julianapark op 10 minuten fietsen. Kite- en windsurfen in Schellinkhout, mooie lang aflopende oever.

 

Walhalla voor de watersporter. Twee jachthavens, waarvan één een vereniging.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's