Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke vrijstaande woning in Zweedse stijl. Met garage, een prachtige serre en fraai aangelegde tuin waar u heerlijk van de zon kunt genieten.
De woning heeft een vrije ligging op een unieke woonlocatie. Gelegen in de zeer gewilde wijk Aldlan in een groenrijke en kindvriendelijke omgeving. U loopt zo naar diverse winkels, eetgelegenheden, gezondheidsvoorzieningen en scholen. Het bruisende stadscentrum en bedrijventerrein De Hemrik met o.a. bouwmarkten zijn op circa 10 minuten fietsen gelegen. Het nieuwe MC Escher-aquaduct (augustus 2017 gereed) en het MCL zijn in de directe omgeving.

Via de ruime voortuin komt u bij de entree van de woning. De ruime hal met toilet heeft een toegang naar de bijkeuken met wasmachine aansluiting en wastafel. De hal biedt uiteraard ook de toegang naar de tuingerichte woonkamer met serre. De keuken is half open en heeft diverse inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping treft u drie ruime slaapkamers aan met vaste kastruimte en een wastafel. In de ruime badkamer kunt u kiezen voor een heerlijk bad of lekker douchen. Er is een tweede toilet en een dubbele wastafel.

Op de overloop kunt u via de vlizotrap naar een ruime bergzolder.

Kom gewoon eens kijken wat voor beleving deze Zweedse stijl u geeft!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben het hus zelf laten bouwen in 1978 en altijd met veel plezier gewoond. Eigenlijk willen we helemaal niet verkopen, in onze volgende levensfase zijn we echter aan een anders soort woning.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

473 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

297 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prettige en leefbare indeling

 

Veel licht, maar toch privacy

 

Fijne woonwijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's