Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kopenhagenstraat 26 te Hengelo

Wonen aan de vijver met vrij uitzicht? Maak dan een afspraak om dit ruime, vrijstaande en goed onderhouden woonhuis te bezichtigen!

Indeling:
Begane grond:
Zij entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang, woonkamer, keuken, bijkeuken en de garage.

De ruim bemeten woonkamer van circa 50 m2 is opgedeeld in een ruim zitgedeelte in L-vorm en daarnaast is aan de zijgevel een tuinkamer gebouwd. De (deels) elektrisch bedienbare screens zorgen voor de nodige zonwering. De openslaande deuren geven toegang tot de tuin met terras welke voorzien is van een groot zonnescherm met een uitval van maar liefst 3,5 meter. Een moderne, massieve houten vloer en een gas kachel zorgen voor de juiste sfeer.

De keuken is ruim opgezet en in een hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur waaronder: inductiekookplaat met afzuigschouw, een koelkast, een elektrische oven, en een magnetron. Ook is er de mogelijkheid om even te zitten voor bijvoorbeeld het ontbijt of het lezen van een krantje.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier vinden we de aansluiting voor de wasautomaat en de binnendoorgang naar de ruime garage.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, 3 slaapkamers, hobbyruimte en zolderruimte boven de garage.

De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 14½, 11 en 9 m², waarbij 2 slaapkamers de beschikking hebben over vaste kastruimte. Alle slaapkamers hebben een moderne laminaatvloer. Vanuit één van de slaapkamers is er toegang tot de hobbyruimte boven de uitbouw aan de linkerzijde.
Vanaf de overloop is ook de zolderruimte boven de garage te bereiken. De schuine zijdes zijn afgewerkt met kastruimte. Daarnaast is hier de cv-ketel geplaatst. Nog een slaap-/hobbykamer? Het kan hier.

De moderne badkamer is afgewerkt met een wastafelmeubel met dubbele kraan, douchehoek met glazen wand en een toilet.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken verdieping met overloop en 2 slaapkamers. De slaapkamers hebben oppervlaktes van circa 12 en 14 m² en zijn afgewerkt met zeil.

Tuin en garage:
De tuin is keurig verzorgd met sierbestrating, gras en borders. In de tuin een ruime veranda waar het bij iets minder weer prettig vertoeven is. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier optimaal van de zon kunt genieten.

De garage heeft een oppervlakte van 19 m2 en is voorzien van een dubbele deur en uitgevoerd in spouwmuur. Naast de garage een houtopslag.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1995. Het perceeloppervlak bedraagt 515 m², de woning heeft een inhoud van circa 626 m³ en een woonoppervlakte van circa 175 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Calenta Hr Cv-ketel van het bouwjaar 2014 (eigendom). De woning beschikt over 18 zonnepanelen.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Sinds een paar jaar hebben we een veranda, waar het heerlijk vertoeven is; in de zomer, maar ook in de rest van het jaar met de makkelijk te bevestigen zijwanden en voorwand en met de warmte van de tuinhaard.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

626 m³

Woonoppervlakte

175 m²

Perceeloppervlakte

515 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

515 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Prachtig uitzicht op de vijver. Op loopafstand van winkelcentrum en van het buitengebied. En toch binnen een kwartier in de binnenstad van Hengelo

 

Kindvriendelijke omgeving met natuurlijk speelgelegenheid recht voor de deur.

 

Bushalte in de directe nabijheid.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's