Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 799.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vraagprijs 849.000 kosten koper
Aanvaarding In overleg
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1910
Inhoud Object 580m3
Woonoppervlakte 151m2
Perceeloppervlakte 907m2
Aantal Kamers (Totaal) 5 kamers
Aantal Slaapkamers 4 slaapkamers
Type tuin Achtertuin, voortuin
Ligging Tuin Zuidoost, zuidwest

U zult versteld staan van de mogelijkheden die deze prachtige woning met riante achtertuin u te bieden heeft! Dit gemeentelijk monument is vanaf nu te koop. Wij nodigen u uit om deze woning “live” te komen ervaren;
Deze vrijstaande woning aan de Achtersloot 40 te IJsselstein is gelegen op een uitzonderlijk prettige locatie, een landelijk omgeving en toch zeer nabij het centrum van IJsselstein. De woning met een monumentale uitstraling is gemoderniseerd en vergroot, waardoor een fraai huis met moderne indeling is ontstaan. De grote zonnige achtertuin biedt vele mogelijkheden om tot rust te komen of een gezellige middag met vrienden te houden. De woning is door haar indeling ook geschikt voor een beroep/praktijk aan huis, met parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen grond. Openbaar vervoer, winkels, restaurants, theater en basisscholen bevinden zich allen op loopafstand.

Indeling;

Begane grond;
Entree, ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte, doorgang naar de werkkamer/kantoorruimte, bijkeuken met keukenblok, wasmachine en drogeraansluiting, en toegang tot de sfeervolle woonkamer. Vanuit de hal betreed u de woonkamer, met half-open keuken gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze is voorzien van granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer. De gezellige en ruime woonkamer is voorzien een sfeervolle gas-haard. De wanden zijn afgewerkt met glad stucwerk. De grote raampartij met schuifpui zorgt voor veel lichtinval en geeft mooi uitzicht op de achtertuin. De ruime werkkamer/kantoorruimte is licht, door zowel een raampartij aan de voorzijde en dubbele openslaande deuren aan de achterzijde. De benedenverdieping (m.u.v. de bijkeuken) is voorzien van een fraaie parketvloer, en heeft extra vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal.

Tuin;
De fraaie goed onderhouden grote achtertuin biedt veel privacy en is verzorgd en speels aangelegd, met een prachtige zwemvijver en meerdere terrassen om van de zon te genieten. Achterin de tuin is een grasveld, ideaal als speelplek voor kinderen. Om nog meer tijd door te kunnen brengen in de tuin is er een overdekte veranda met een compleet ingerichte buitenkeuken, deze leent zich uitstekend voor gezellige etentjes in de buitenlucht! Daarnaast zijn er een tuinhuis en een ruime schuur/garage aanwezig.

Eerste verdieping:
Op de verdieping zijn een 3-tal slaapkamers te vinden. De master bedroom is zeer royaal, licht en staat in open verbinding met een ruime kleedkamer voorzien van inbouwkasten. De andere 2 slaapkamers zijn van prima afmeting. Naast de 3 slaapkamers is er een luxe ruime badkamer, welke is uitgerust met een ligbad, douchecabine (2-persoons stoomcabine) en een fraai wastafelmeubel met 2 robuuste waskommen. De wanden en vloer zijn uitgevoerd in marmer. Op de verdieping zijn verder een apart toilet en de CV-ruimte gesitueerd.

Bijzonderheden;
- Definitief energielabel D.
- Prachtige ruime (stads)achtertuin met schuur/garage, buitenkeuken en tuinhuis.
- Historische binnenstad op loopafstand.
- Het pand heeft een symmetrische voorgevel met drie traveeën, bestaande uit een entree (paneeldeur met bovenlicht in inpandige portiek) geflankeerd door schuifvensters onder een segmentboog. De bogen en boogvelden zijn uitgevoerd met siermetselwerk en voorzien van een sluitsteen. Verder is de gevel gedecoreerd door middel van bepleisterde banden. De gevel wordt afgesloten door een fries van siermetselwerk en een goot op decoratieve klossen. In de zijgevels bevinden zich draaivensters en (links) een kelderlicht. Het perceel is bereikbaar via een betonnen bruggetje. Bron: Historische kring IJsselstein.


De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinere Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1910

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

580 m³

Woonoppervlakte

151 m²

Perceeloppervlakte

907 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's