Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

*** BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE, RUST EN GROEN, MAAR WILT U TOCH LEKKER CENTRAAL WONEN? DAN IS DEZE MAISONNETTE WELLICHT IETS VOOR U! ***

DEZE CHARMANTE 5-KAMER MAISONNETTE MET 4 SLAAPKAMERS IS GELEGEN IN EEN DOODLOPENDE STRAAT EN IS DAARDOOR HEERLIJK RUSTIG GELEGEN. VOOR EN ACHTER HEEFT U MOOI UITZICHT OP HET GROEN U BEVINDT ZICH OP STEENWORP AFSTAND VAN PARK "TE WERVE" EN HET "RIJSWIJKSE BOS". WINKELCENTRUM "IN DE BOOGAARD" IS GELEGEN OP CA. 7 MINUTEN FIETSEN, MAAR OOK DE GEZELLIGE HERENSTRAAT IS GELEGEN OP CA. 7 MINUTEN FIETSEN. SCHOLEN, OV EN UITVALSWEGEN ZIJN EVENEENS NABIJ.

DE WONING ZELF HEEFT EEN WOONOPPERVLAK VAN CA. 100M2 IS GELEGEN OP DE 3E EN 4E VERDIEPING IN EEN KLEINSCHALIG COMPLEX MET EEN ACTIEVE VVE. ER IS EEN RUIME EN LICHTE WOON-/EETKAMER MET EEN LUXE OPEN KEUKEN UIT 2013 EN DE GEHELE WONING IS VOORZIEN VAN DUBBEL GLAS EN C.V. EEN EIGEN BERGING IS AANWEZIG IN DE ONDERBOUW VAN HET COMPLEX.

*** Bekijk de foto's en de plattegrond voor een goede impressie van de woning ***

INDELING:
Gesloten portiek op de begane grond met brievenbussen en intercom. Via het trappenhuis bereikt u de woning op de derde verdieping en u komt dan binnen in een ruime hal met: bergkast met groepenkast, separaat toilet, trap naar boven, en toegang tot de ruime doorgebroken woon-/eetkamer.
Door de ligging van het appartement heeft u in de woonkamer heerlijk vrij uitzicht. De luxe open keuken welke is voorzien inbouwapparatuur: vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw en zelfs een inbouwkoffiemachine! De keuken biedt verder toegang tot een balkon welke is voorzien van een vaste kast.
Op deze verdieping bevinden zich verder een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met douche, vaste wastafel en een design handdoekenradiator.
Via een vaste trap in de hal bereikt u de slaapkamers op de zolderverdieping. Op de overloop zit de HR-combiketel (Remeha Avanta 2007, huur) en kunt u de aansluitingen voor de wasmachine vinden.
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en biedt toegang tot een tweede ruime slaapkamer. Tot slot is nog een slaapkamer welke loopt van voor tot achter.
In de onderbouw van het complex is nog een eigen (fietsen)berging aanwezig van ca. 6m2.

*** BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEUKE, RUIME WONING IN EEN GROENE, RUSTIGE OMGEVING IN RIJSWIJK? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING! ***

KENMERKEN:
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlak ca. 100m2
- 4 Goed bemeten slaapkamers
- Volledig voorzien van dubbel glas
- Luxe keuken uit 2013 met inbouwapparatuur
- Verwarming middels HR-combiketel Remeha Avanta 2007 (huurr)
- 24/600e aandeel in VvE (woonverdieping)
- 4/600e aandeel in VvE (zolderverdieping)
- VvE-bijdrage € 159,83 per maand
- Saldo reservefonds per 31-12-2016 € 55.947,16
- MOP t/m 2018 aanwezig
- Asbestclausule van toepassing i.v.m. bouwjaar
- Overige verkoopinformatie digitaal beschikbaar
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's