Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze zeer ruime en speels gebouwde “Waterwoning” is gelegen op een leuke locatie in de jonge wijk Nieuwland. Aan de rand van de Stadstuinen, direct grenzend aan water en groen. De Stadstuinen kenmerken zich door de speelse opzet, diversiteit in bebouwing en de grote hoeveelheid groenvoorzieningen. De groenvoorzieningen zijn voorzien van leuke speelvoorzieningen waardoor dit gedeelte van de wijk uiterst kindvriendelijk is.

De aangeboden hoekwoning wijkt af van zijn soortgenoten door de fors grotere eerste verdieping, de grotere buitenruimte op de begane grond.

De woning is gebouwd in 2001 en het onderhoud is als goed te kwalificeren. Degelijk materiaalgebruik, volledige isolatie, maar ook de aanwezigheid van hoge deuren, airconditioning en zonnepanelen zorgen voor optimaal woongenot. Inhoud ca 576 m3 en woonoppervlakte ca 153 m2 (excl. 34 m2 garage).

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, wasruimte en hobbykamer met toegang tot het terras aan het water. De forse garage/berging is eveneens te bereiken vanuit de entree en heeft een oppervlakte van 34 m2. Deze ruimte is eenvoudig in te richten als een extra kamer of bijvoorbeeld praktijk/kantoor aan huis.

Eerste verdieping:
overloop met zwevend toilet en toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer is enorm licht door de grote raampartijen, welke tevens uitzicht geven over het water. Het terras aan het water is vanuit de woonkamer direct toegankelijk middels een balkon met een spiltrap. De vloer is uitgevoerd in massief eiken en de uitgebouwde keuken is van het leefgedeelte gescheiden middels openslaande deuren. Een echte woonkeuken dus met een ruime opstelmogelijkheid voor een eettafel en uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van airconditioning.

Tweede verdieping:
overloop met stookruimte (Atag HR-combiketel, 2012) en toegang tot 3 forse slaapkamers en een forse badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad, douche en dubbele wastafel. Uniek detail aan de badkamer is de aanwezige lichtkoepel. De slaapkamers zijn allemaal uitgevoerd met airconditioning.

LET OP! DEZE WONING WORDT AANGEBODEN TEGEN EEN PRIJS VANAF €300.000,-

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wat ons het meest is bijgebleven is de water- en schaatspret van de kinderen rondom onze woning. Een rubberboot, een hengel over het hek rondom de waranda: menig zomer is met dit soort beelden gelardeerd geweest. Het huis kent heel veel praktische ruimte. Een zee van een keuken, een woonkamer met ruimte om in te stijldansen. Grote slaapkamers waarin de kinderen 'alles' kwijt kunnen - en dit meestal ook nog zelf kunnen terugvinden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

576 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

63 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Binnen enkele minuten bij de snelweg A1. Binnen een half uur in Amsterdam of Utrecht.

 

Stadstuin, met al het groen en de waterpartijen, is een unieke plek om te wonen.

 

Buurtwinkelcentrum op loopafstand, evenals een gezondheidscentrum. Binnenstad is op fietsafstand.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's