Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 150.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuk tweekamerappartement aan de Haardstee in Amsterdam-Zuidoost te koop! Middenin de onder jongeren steeds populairder wordende wijk! Want hier gebeurt het. Amsterdam Arena, de Ziggo Dome, Pathé, alle horeca daaromheen… Op loopafstand!
Dichtbij trein-, metro- en (snel)bus-station, nog dichterbij ligt het winkelcentrum Amsterdamse Poort… Het Nelson Mandelapark is op 5 minuten loopafstand!
De snelwegen A1, A2, A9, en A10 zijn binnen no-time bereikbaar!

Amsterdam Zuid-Oost kenmerkt zich door diversiteit. In woningbouw en bewoners, zoals overal in Amsterdam. De wijk is sterk in opkomst en dat zal voor een groot deel te maken hebben met de betaalbaarheid. Waarom zou je, als jongere, niet kiezen voor kopen in plaats van huren. De hypotheekrente is nog steeds laag en je bouwt iets op voor de toekomst.

Het goed onderhouden appartement met een heerlijk balkon ligt op de eerste verdieping van een uit vier woonlagen bestaand complex. De actieve Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd. Het buitenonderhoud, blokverwarming en de gezamenlijke ruimten zijn daarmee uitstekend verzorgd. De servicekosten zijn inclusief een voorschot stookkosten, er is blokverwarming, en elektra.
Aan de woonkamer, met houten vloer, grenst een open keuken. Deze is verrassend goed uitgerust met diverse inbouwapparatuur, een flink werkblad en behoorlijk wat kastruimte. Een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een vierpits gaskookplaat, een afzuigkap en een oven zijn verborgen achter houten panelen met stijlvolle rvs handgrepen.
Het fijne balkon kun je bereiken via de slaapkamer. Daar is een openslaande deur.
De geheel betegelde badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Hier gaat de VvE-beheerder nog de nodige herstelwerkzaamheden uitvoeren aan het plafond. De oorzaak is afdoende aangepakt, de gevolgen nog niet maar dat staat binnenkort te gebeuren.
Beneden zijn de bergingen. Met elektra dus de elektrische fiets of scooter kan hier worden opgeladen. Ideale vervoermiddelen in een stad met overal betaald parkeren. Overigens kost een vergunning in dit stadsdeel maar € 65 per jaar en kun je voor € 40 per maand een plekje huren in de parkeergarage.
Vóór het appartement zelf loopt een fietspad en kijk je uit over een groenstrook met volwassen bomen. Geen auto’s onder het raam!

Indeling:
Begane grond: centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Berging met elektra en trappenhuis.
Eerste etage: centrale hal met gesloten meterkast. Entree, hal met vaste kast. Woonkamer met houten vloer. Open keuken met inbouwapparatuur zoals koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, oven en afzuigkap.
Slaapkamer met openslaande deur naar het balkon.
Badkamer met toilet, halfronde douchecabine, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasmachine en -droger.

Als jij op zoek bent naar een plek voor jezelf, ván jezelf en met alle voorzieningen dicht in de buurt? Neem dan contact met ons op!

Bijzonderheden:
- woonoppervlak 42 m2;
- inhoud 136 m3;
- erfpacht canon afgekocht tot 2031;
- actieve VvE, servicekosten € 180,99 per maand inclusief voorschot stookkosten;
- Arenaboulevard en Amsterdamse Poort op loopafstand;
- trein-, bus- en metrostation op loopafstand;
- betaald parkeren;
- parkeervergunning mogelijk voor nabijgelegen parkeerplaats € 65,- per jaar of parkeergarage € 40,- per maand;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is volledig opgeknapt. Van niets is iets gemaakt. Het is een echt thuis. Er is veel te beleven in de wijk. De buren zijn gezellig en je kunt op elkaar rekenen. Na 9 jaar hier wonen ga ik de reuring en gezelligheid erg missen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1982

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

136 m³

Woonoppervlakte

42 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Sociale wijk

 

Veel activiteiten in de buurt

 

Rustige omgeving

 

Alle voorzieningen dichtbij

 

Multicultureel

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's