Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het dorp Oentsjerk ligt deze goed onderhouden vrijstaande woning met garage. Het is een houtskelet woning welke goed geïsoleerd is. In 2008 is er ruime dakkapel geplaatst. Aan de achterzijde ligt een ruime tuin op het westen.

Via de voortuin kom je op de oprit met toegang tot de garage en de woning. De woning heeft een zij entree met toilet. Via de hal kom je in de halfopen keuken met hoekopstelling welke is voorzien van granieten blad en keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Aan de voorzijde over de hele breedte van de woning is de woonkamer. De woonkamer heeft ramen aan de voorzijde en aan beide zijkanten. Door de brede straat met groen heb je een vrij gevoel. Direct aan de keuken is de bijkeuken gelegen met wasmachine aansluiting en toegang tot de tuin. Verder is er op de begane grond aan de achterzijde een slaapkamer gesitueerd met direct er naast een douche ruimte met wastafel. Het warme water komt via de geiser.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers gelegen. Waarvan de eerste aan de voorzijde ligt, de tweede aan de achterzijde. Verder is er een ruime eenvoudige badkamer, welke is voorzien van een wastafel en toilet. Op de overloop is een kast met de opstelling van de heteluchtverwarming (bouwjaar 2015).

Via de vlizotrap heb je toegang tot de zolder.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is een huis met bijzondere mogelijkheden. Doo mijn vader en moeder niet benut, maar desalniettemin wel aanwezig. Denk aan evntueel verplaatse van de keuken, of van het opschalen van d eslaapkamers. Hout skeltebouw biedst daar uitgelezen mogelijkheden toe.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1988

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

486 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

357 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

unieke mogelijkheid tot eigen keuze badkamer

 

Niet alleen een grote en zonnige tuin, maar ook een hele rustige tuin qua ligging

 

Opprettige afstand van de grote stad

 

Leeuwarden goed bereikbaar

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's