Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

DICHTBIJ HET CENTRUM GELEGEN GOED ONDERHOUDEN UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET GROOT DAKTERRAS, 2 TUINBERGINGEN EN TUIN! Deze woning aan de Leeuweriksweg ligt zeer centraal, binnen een paar minuten bent u te voet in het Udense centrum. Een aantal jaren geleden is de straat volledig opnieuw aangelegd met volop groen en parkeervoorzieningen. U heeft geen directe overburen. De woonruimte op de begane grond is verrassend groot, woonkamer en keuken zijn samen maar liefst 62 m² groot!

De woning is gebouwd in 1957 en door de jaren heen voorzien van uitbouw en moderniseringen. De gebruiksoppervlakte wonen is 121 m², dit is exclusief overige inpandige ruimte van 15 m² (bergruimte 2e verdieping), dakterras van 26 m² en externe bergruimte van 17 m². (Conform Meetrapport Nen 2580:2007/C1:2008). De inhoud bedraagt 475 m³ en het perceel is 149 m² groot.

Indeling begane grond: hal met tegelvloer voorzien van meterkast, toiletruimte, kelderkast, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De zeer ruime woonkamer is voorzien van natuurstenen vloer, inbouwhaard en staat in open verbinding met de woonkeuken. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een flinke aanbouw waardoor er een fantastische leefruimte is ontstaan. De woonkeuken is voorzien recht keukenblok met granieten blad, gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser. Middels openslaande tuindeuren is er vanuit de woonkeuken toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en toegang tot de bergzolder middels vlizotrap. De grootste slaapkamer is zeer ruim (20 m² en ontstaan door samenvoeging van 2 slaapkamers) en beschikt over openslaande deuren naar het dakterras van circa 26 m². De andere slaapkamers (respectievelijk 10 en 5 m²) beschikken over een inbouwkast en de witgoedaansluitingen. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Zolder: middels vlizotrap bereikbaar, ruime bergzolder met opstelling CV-ketel (Nefit Ecomline HR bj. 2002).

De tuin is gelegen op het noordwesten en is grotendeels betegeld. Vanuit de tuin is er middels een trap toegang tot het dakterras op de eerste verdieping. Verder is er toegang tot een tweetal bergingen voorzien van elektra en tevens beschikt de tuin over een eigen achterom.

Algemeen: deze woning is mooi centraal gelegen met het centrum, scholen, openbaar vervoer, sportclubs en groenvoorzieningen op loopafstand. Onderhoud is keurig, volop ruimte en vrijheid, kortom ideale woning voor starters, gezinnen en mensen die graag dichtbij het centrum willen wonen!

Vraagprijs: € 225.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na het samenvoegen van de keuken en woonkamer wat resulteerde in een grote en lichte leefplek van ruim 60 meter ,heb als laatste project een vaste trap gemaakt van de tuin naar de eerste verdieping ,waar bij warm weer altijd een heerlijk briesje staat op het dakterras”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1957

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

149 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kort bij het centrum en busstation , rustige buurt met brede straat (30km) ,overvloed aan parkeerplaats

 

Speeltuin met toezicht op 150 meter

 

Eventueel te huren garageboxen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's